Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

17.08.2010

Julkaisemme MagicDesk palvelun Finnair Mastersissa 27-29.8 Helsingin Talissa

Micro Magic julkaisee 27-29.8 järjestettävissä Finnair Masters naisten ammattilaisgolfkilpailuissa Helsingin Talissa MagicDesk nimisen palvelun, joka mahdollistaa koko yrityksen IT-ympäristön ulkoistamisen kiinteällä kuukausihinnalla. MagicDesk palvelussa yrityksen koko IT-järjestelmä tarjotaan palveluna Micro Magic’n palvelinkeskuksesta. Jatkossa yritykset eivät tarvitse enää omia palvelimia eivätkä edes työasemia, vaan perinteiset työasemat korvataan yksinkertaisella päätteellä, joka on yhteydessä suoraan Micro Magic’n palvelinkeskukseen. MagicDesk palvelun kautta käyttäjä saa käyttöönsa tutut ohjelmistot, kuten esimerkiksi Windowsin ja Officen.


Jatkossa yrityksen ei tarvitse enää pohtia teknisiä IT-investointeja, vaan tekniikan sijaan yritykset voivat keskittyä pohtimaan millaisia ominaisuuksia he omalta IT-ympäristöltään haluavat. Laitteiden ja ohjelmistojen uusiminen niiden vanhentuessa jää jatkossa yrityksiltä kokonaan pois, MagicDesk palvelun kiinteään kuukausimaksuun kuuluu aina asianmukaiset laitteet ja asiakkaalla on jatkossa mahdollisuus ottaa uusimmat ohjelmistoversiot käyttöön heti niin halutessaan ilman lisäkustannuksia.


MagicDeskin ansiosta käyttäjä saa yhteyden omaan tuttuun työpöytäänsä jatkossa mistä ja milloin tahansa. Työpaikallaan yrityksessä olevat päätelaitteet kytkeytyvät automaattisesti käyttäjän omaan työpöytään. Käyttäjän ollessa kotona tai vaikkapa lomamatkalla ulkomailla, käyttäjä voi kytkeytyä työpöytäänsä tietoturvallisesti lähes miltä tahansa Internetiin kytketyltä tietokoneelta. Lisäksi MagicDesk integroituu matkapuhelimeen ja esimerkiksi käyttäjän sähköposti ja kalenterimerkinnät ovat jatkossa käyttäjän mukana kaikkialla. Jatkossa työnteko ei ole enää sidottua aikaan eikä paikkaan, vaan MagicDesk mahdollistaa työn tekemisen milloin ja missä tahansa.


MagicDesk tarjoaa käyttäjälle maksimaalisen suorituskyvyn nykyaikaisilla ja tehokkailla palvelimilla. Käyttäjän tai yrityksen ei tarvitse enää jatkossa huolehtia ohjelmistojen päivityksistä vaan päivitykset huolehditaan ammattimaisesti yrityksen puolesta. Kaikki tämä yhdistettynä huipputason tietoturvaan ja käyttäjän saatavilla oleviin aina tuoreimpiin ohjelmistoversioihin antaa yritykselle mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseensa.


Ennakoitu kustannusten hallinta helpottaa yrityksissä tehtävää budjetointia ja poistaa monia epävarmuustekijöitä joihin perinteisien IT-ympäristöjen kanssa on yrityksissä jouduttu sopeutumaan. Jatkossa yrityksen ei tarvitse sitoa pääomaa kalliisiin lisensseihin eikä nopeasti vanheneviin laitteisiin. Huolto, ylläpito ja tukipalvelu kuuluvat jatkossa automaattisesti MagicDesk palveluun. Kiinteät ja verotuksessa vähennyskelpoiset kuukausimaksut yksinkertaistavat ja helpottavat sekä yrityksen taloudenpitoa että kirjanpitoa.


MagicDesk on yritykselle kestävä ja ekologinen ratkaisu. Päätelaite vie vain murto-osan työaseman virrankulutuksesta. Pienempi valmistusmateriaalien ja kierrätyksen tarve kuormittaa ympäristöä vähemmän. MagicDeskin jaettu palvelinympäristö takaa energian maksimaalisen hyötykäytön.


MagicDesk on huoleton ja vaivaton yrityksen IT-ratkaisuksi. MagicDeskiin kuuluu aina kokonaisvaltainen ja henkilökohtainen palvelu. MagicDesk konsepti on suunniteltu kattavaksi palveluketjuksi suunnittelusta käyttöönottoon, ylläpitoon ja käyttäjätukeen. MagicDeskin myötä yritys saa käyttöönsä huipputason teknisen osaamisen ilman omaa rekrytointia tai ulkopuolista asiantuntijaa.


Tervetuloa tutustumaan MagicDesk palveluumme ensimmäisten joukossa Finnair Mastersin naisten ammattilaisgolfkilpailuihin Helsingin Taliin ja nauttimaan samalla pohjoismaisten korkeatasoisimmasta golfkilpailusta.