Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

20.11.2010

Ikaalisten Joulunavaus la 27.11. Tervetuloa!

Ikaalisten Yrittäjien Joulunavaus järjestetään lauantaina 27.11. kello 9-15. Totutusta poiketen tänä vuonna joulunavausta ei järjestetäkään sunnuntaina, vaan tapahtuma on siirrety lauantaipäivälle.

Mutta toinen, se tärkeämpi perinne, jatkuu kuten ennenkin. Micro Magic tarjoaa nimittäin tänäkin vuonna kaikille joulupuuron ystäville maukasta riisipuuroa sekä rusinasoppaa. Padat ovat kuumana ja joulumieli korkealla!

Totuttuun tapaan Ikaalisten myymälä ladataan myös täyteen toinen toistaan kovempia joulutarjouksia.

Nyt on oikea aika hankkia kannettavalle tietokoneelle oma matkakumppani, Targuksen takuulla laadukas laukku tai reppu. Kokoja, v√§rej√§, malleja ja valikoimaa l√∂ytyy hurjat m√§√§r√§t. Hinnat alkaen vain 19,90‚ā¨.

Myöskään ei sovi unohtaa huikeita Brother-tulostintarjouksia. On laseria, lediä ja mustesuihkua. Väreillä tai ilman. Scannerilla, kopioinnilla ja faxilla. Löytyy niin USB-liitäntään, verkkoliitäntään kuin myös langattomaankin verkkoon. Ja aina vähintään 2 vuoden takuulla.

Tai miltäpä kuulostaisi tämän talven hittituote, korvaläppäkuulokkeet. Trendikäs uutuus! Suojaa korvasi kylmää vastaan ja kuuntele samalla musiikkia, tyylikkäästi. Nämä viedään käsistä!

Myymälästä löydät lisää huikeita tarjouksia ja joulun kovimpia lahjatoiveita.

Tervetuloa Ikaalisten Joulunavaukseen, lauantaina 27.11.!