Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

30.01.2011

Micro Magic vahvistaa osaamistaan

Micro Magicillä on aloittanut kaksi uutta työntekijää Matti Väisänen ja Thomas Mårtensson. Nyt tehdyillä henkilövalinnoilla pyritään parantamaan entisestään Micro Magicin valmiuksia vastata asiakkaiden kasvavaan kysyntään. Micro Magic työllistää tällä hetkellä 11 henkilöä neljällä eri paikkakunnalla Suomessa.

Matti Väisänen on aloittanut teknisenä asiantuntijana Ikaalisissa. Matin vastuualueella ovat ennen muuta Micro Magicin oman palvelinkeskuksen ylläpitoon liittyvät työtehtävät, sekä yritysasiakkaiden palvelinjärjestelmien konfiguroiminen. Matti on suorittanut sekä elektroniikka-asentajan että mikrotukihenkilön koulutuksen. Matti on alunperin kotoisin Jämsästä, mutta asunut pitkään Valkeakoskella. Uuden työpaikan myötä Matti on muuttanut Ikaalisiin.

Thomas Mårtensson puolestaan on aloittanut Micro Magicin Nummelan toimipisteessä teknisenä asiantuntijana. Thomas on koulutukseltaan sähkö- ja elektroniikka-asentaja. Thomaksen toimenkuvaan kuuluvat Nummelan myymälässä tapahtuva asiakaspalvelu sekä etupäässä kuluttaja-asiakkaiden tietokoneasennukset. Thomas on juuri saanut varusmiespalveluksensa suoritettua ja kotiutunut armeijasta Tammikuussa 2011 takaisin kotimaisemiinsa Vihtiin.