Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

30.01.2011

Micro Magicille kaksi korkean luottoluokituksen sertifikaattia

Micro Magic on saavuttanut kaksi korkean luottoluokituksen sertifikaattia. Suomen Asiakastieto on myöntänyt Micro Magicille Suomen Vahvimmat sertifikaatin ja Soliditet on myöntänyt Micro Magicille arvostetun AA-sertifikaatin.

Suomen Asiakastiedon myöntämän sertifikaatin perusteena on ollut Rating Alfa-luokituksen saavuttaminen, johon yltää vain noin joka kymmenes Suomalainen yritys. Soliditetin myöntämä sertifikaati puolestaan myönnetään yrityksille joilla on hyvä luottokelpoisuus.

Micro Magicin saavuttamat kaksi arvostettua sertifikaattia tukevat Micro Magicin viestiä niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin. Micro Magic tähtää pitkäaikaisiin kumppanuuksiin niin asiakkaidensa kuin myös kumppaneidensa kanssa. Hedelmällinen yhteistyö edellyttää myös taloudellisten perusrakenteiden olevan kunnossa ja nyt saavutetut sertifikaatit antavat Micro Magicin koko henkilökunnalle tunnustuksen siitä, että olemme onnistuneet ponnisteluissamme yrityksen kehittämiseksi. Laakereilleen ei kuitenkaan saa jäädä lepäämään ja Micro Magic jatkaakin toimintojensa kehittämistä myös jatkossa.