Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

07.02.2011

EasyFairs IT-Tapahtumat 2011

IT-Tapahtumat 2011 on IT-alan ammattilaisille suunnattu kahden päivän tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma järjestetään 23.-24.3. Micro Magic on mukana tapahtumassa omalla osastollaan. Osaston numero on 5a14.

Tapahtumassa on mahdollista tutustua uuden sukupolven virtuaalityöpöytäratkaisuun nimeltä MagicDesk. Esittelemme myös muita palveluitamme, kuten kattavia hosting-palveluita sekä palvelinkeskusratkaisuja. Micro Magic tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia IT-palveluita.

IT-Tapahtumat 2011 ei ole verrattavissa tavallisiin messuihin, vaan se on paljon muuta! Tuhansien kollegoiden ja näytteilleasettajien lisäksi tapahtumassa on paljon aktiviteetteja jokaiselle; seminaareja, paneelikeskusteluja, aamutilaisuuksia, rentoa yhdessäoloa, learnShops puheenvuoroja ja paljon muuta. Keynote-puhujina tapahtumassa ovat Michael "Monty" Widenius, MySQL julkaisija, sekä Mikko Hyppönen, F-Secure.

Tapahtumatarjouksena tarjoamme yrityksellenne maksuttoman IT-kartoituksen toimitiloissanne. Mik√§li p√§√§dytte MagicDesk-, MagicHotel- tai MagicService ‚Äďpalveluumme, tarjoamme teille ensimm√§isen kuukauden veloituksetta. Annamme my√∂s tyytyv√§isyystakuun: mik√§li ette ole tyytyv√§inen palveluumme, palautamme yrityksenne IT-ymp√§rist√∂nne veloituksetta alkuper√§iseen tilaan.

Rekisteröidy veloituksetta tapahtumaan tästä linkistä!

Kun rekisteröitymissivu kysyy "Onko sinulla koodi rekisteröitymiseen?", valitse tähän kohtaan "Ei".

Lisätietoja tapahtumasta löydät easyFairsin nettisivuilta.