Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

17.06.2011

Micro Magic - Intel Technology Provider Gold 2011

Micro Magic on Intel Technology Provider Gold 2011 partneri. Intel Gold partnerina pystymme takaamaan vahvan osaamisen Intel-tuotteista kilpailukykyisin hinnoin.

Intel tarjoaa niin kuluttaja- kuin yrityspuolellekin vahvan tuotevalikoiman. Intelin prosessorit ovat toki jo pitkään olleet käsite, ja etenkin yrityspuolella myös Intelin emolevyt tarjoavat alan parasta teknologiaa. Myös esimerkiksi SSD-levyissä Intel kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja tekniikoita.

Yksittäisten tuotteiden takaa löytyy myös huikea määrä Intel-tekniikkaa. Esimerkiksi Intel vPro teknologia tarjoaa etenkin yrityspuolen ympäristöihin mm. joustaviä etäkäyttömahdollisuuksia.

Uudet Sandy Bridge prosessorit tarjoavat huikeaa suorituskykyä. Prosessorit on valmistettu 32nm tekniikalla, joka takaa erinomaisen energiatehokkuuden. Kaikkien prosessoriytimien lisäksi samalle piirilevylle on integroitu nyt myös näytönohjain.

SSD-levyjen nostaessa suosiotaan, on Intel tuonut markkinoille monia mielenkiintoisia tuotteita. Loppukesästä tulossa olevat mallit 710 ja 720 ovat tällä hetkellä huomion keskipisteessä. 710 on perinteisesti SATA-liitäntään kytkettävä malli, kun taas 720 käyttää hyväkseen tietokoneen PCI Express -liitäntää.

Intel Technology Provider Gold 2011 partnerina Micro Magic tarjoaa asiantuntevaa palvelua kaikissa Intel-asioissa. Tervetuloa palveltavaksi!