Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

15.11.2011

Miten sinun yrityksesi on varautunut tietoturvauhkiin?

"Lauantaina tapahtuneen 500 000 sähköpostiosoitetta sisältäneen tietovuodon jälkimainingeissa nettiin on vuotanut myös 14 600 salasanan lista."
- Tietoviikko 14.11.2011

"Yli 16 000 suomalaisen tiedot ovat vuotaneet internetiin sivustolle, jossa jaetaan tiedostoja. Joukossa on eri-ikäisiä ja eri aloja edustavia ihmisiä. F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen pitää vuotoa vakavana. Internetiin päätyi muun muassa ihmisten henkilötunnuksia, osoitteita, puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita."
- Yle 5.11.2011

Lähes jokaisen yrityksen tietoturvassa on puutteita

Micro Magic on jo pitkään nostanut esiin tietoturvariskejä jotka vaanivat niin yrityksiä kuin kuluttajiakin. Viime päivinä keskustelu tietoturvan ympärillä on jälleen noussut pintaan. Jos jotain hyvää tietomurroista pitää ajatella, niin varmasti juuri haavoittuvuuksiin havahtuminen on sitä. Kohun myötä tullaan parannuksia varmasti tekemään moniin järjestelmiin. Yhtä varmasti myös tämän kohun laannuttua suurella osalla yrityksistä on edelleen vaarallisen haavoittuvainen IT-ympäristö käytössään.

Tiedätkö sinä kuinka turvaton oman yrityksesi IT-ympäristö on?

Micro Magicin blogisivustolla on mielenkiintoisia ja havahduttavia sekä erityisesti taas tänäpäivänä ajankohtaisia kirjoituksia muun muassa nimenomaan tietoturvaan liittyen.

Lue blogisivuston tietoturvaan liittyvät kirjoitukset

Jos oman yrityksesi tietoturva askarruttaa, asiantuntijamme auttavat. Kartoitamme yrityksenne tietoturvan tason, annamme vinkkejä tietoturvan kehittämiseen ja halutessanne päivitämme koko IT-ympäristönne oikeasti sille tasolle, kuin hyvä tietoturva edellyttää. Me tiedämme, mitä se vaatii.

Ota yhteyttä, me autamme kaikissa tietoturvaan liittyvisä asioissa