Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

18.02.2012

Micro Magic on Fujitsu Select Partner -kumppani

Micro Magic on nyt virallinen Fujitsu Select Partner. Select Partner -kumppanit ovat sertifioituja Fujitsu Technology Solutionsin palvelin- ja tallennus- ja/tai Mobility-tuotteiden ja -ratkaisujen konsultointi-, määritys- ja asennusasiantuntijoita. Ajantasaisten tietojen ja taitojen lisäksi Select Partner -kumppaneilla on oikeus käyttää Fujitsun asiantuntijoiden teknisiä resursseja ja muita työkaluja, joilla voivat räätälöidä ratkaisun täysin tarpeidesi mukaan.

Suomessa on kaiken kaikkiaan tällä hetkellä 31 Fujitsu Select Partneria sekä lisäksi 12 Fujitsu Select Expert kumppania. Micro Magic on siis mukana Fujitsun tärkeimpien yhteistyökumppaneiden joukossa Suomessa. Tampereella, Ikaalisissa sekä Nummelassa Micro Magic Oy on ainoa Fujitsu Select Partner. Porissa Fujitsu Select Parnereita on yhteensä kaksi, joista toinen siis Micro Magic Oy.

Fujitsu Select Partnerina pystymme tarjoamaan parhaan osaamisen sekä kilpailukykyiset hinnat kaikissa Fujitsun tuoteryhmissä. Koskipa tarpeesi työasemia, kannettavia tietokoneita, palvelimia, tehotyöasemia, varmistusratkaisuja tai mitä tahansa muuta Fujitsun tuoteryhmää, tarjoamme vahvan osaamisen käyttöönne. Analysoimme mielellämme yhdessä kanssanne yrityksenne tietotekniset tarpeet ja räätälöimme juuri teidän tarpeisiin parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Yhdessä Fujitsun kanssa pystymme tarjoamaan tarkkaan hiotut laitekokonaisuudet kaikkiin tarpeisiinne. Voimme tarvittaessa räätälöidä esimerkiksi juuri teidän yrityksenne ohjelmistoille parhaiten soveltuvat tehotyöasemat ja palvelimet. Kaikki laitteet valmistetaan alan parhaalla ammattitaidolla Fujitsun Saksan ja Japanin tehtaissa.

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!