Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

24.04.2012

ICTexpo 2012 järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa

EasyFairs ICTexpo 2012 järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 18.-19.4. Tapahtuma järjestettiin nyt kolmatta kertaa ja Micro Magic oli mukana toista kertaa. Kaikkiaan palveluitaan oli esittelemässä 250 näytteilleasettajaa ja kahden päivän aikana vierailijoita oli yli 8000.

Ensisijaisesti Micro Magic oli tapahtumassa esittelemässä palvelinkeskuspalveluitaan, keihäänkärkenä MagicDesk-virtuaalityöpöytäratkaisu. Micro Magicin kehittämät pilvipalvelut keräsivät mielenkiintoa ja etenkin MagicDesk sai osakseen äärimmäisen positiivista tunnustusta huippuunsa viritetystä teknologiastaan.

Tapahtumassa oli luennoimassa alan kuumimpia tekijöitä. Oman puheenvuoronsa käyttivät muun muassa Anssi Vanjoki, Mikko Hyppönen F-Securelta ja Jonna Toikka Googlelta.

Oman puheenvuoronsa k√§ytti my√∂s Micro Magicin toimitusjohtaja Timo Haapavuori. Luennon aiheena oli ‚ÄĚVoiko henkil√∂kohtainen ty√∂p√∂yt√§si seurata sinua minne vain? - Miten virtualisointi voi vapauttaa sinut ajasta, paikasta ja laitteesta? N√§e miten sinun oma henkil√∂kohtainen Windows voi seurata sinua tietokoneelta k√§nnykk√§√§n, iPadiin, nettikahvilaan ja zero clientiin.‚ÄĚ

Luento keräsi runsaasti kiinnostuneita kuulijoita ja osa ihmisistä joutuikin tyytymään seisomapaikkaan luennon aikana. Virtualisointi ja palvelumalliset IT-ratkaisut ovat selvästi aiheita, jotka ovat nyt vahvasti esillä ja kiinnostuksen kohteena.

Micro Magic kiittää tapahtumassa vierailleita ja toivottaa kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä!