Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

12.02.2013

Taas oli aika keltaisen pikkujoulun

Magic Groupin yrityksien keltapaitaiset miehet viettivät jälleen pikkujouluja näin vuodenvaihteen toisella puolen. Micro Magicin keltapaitojen lisäksi joukkoon liittyi kesällä perustetun tytäryhtiön Magic Cloudin kaverit. Onhan molempien yritysten edustajat keskenään yhtä suurta perhettä.

Kuten tavallista, matkan määränpää oli jälleen kerran täysi arvoitus. Tänä vuonna lähtö oli varhain lauantaiaamuna. Herätyskellot oli monella viritelty soimaan jo neljän aikoihin aamuyöstä. Ennen puoltapäivää joukkio löysikin itsensä jo Puolan Varsovasta.

Tällä kertaa joukko oli suurempi kuin kertaakaan aiemmin. Vaikka ihan kaikki yritysten kaverit eivät matkaan päässeet, niin yhteensä Varsovan kaduilla nähtiin kuitenkin 13 keltapaitaa.

Maistuvan lounaan jälkeen oli vuorossa perinteinen palaveri. Asiaa riitti, ja henki oli todella rakentava. Monia mielenkiintoisia asioita saatiin käytyä läpi ja taas ovat kaverit varmasti monta ajatusta rikkaampana palvelemassa.

Päivä oli myös ensitapaaminen muutamille henkilöille. Viimeisen vuoden aikana kun keltapaitoihin on liittynyt useampikin uusi nimi, niin ihan kaikki eivät olleet entuudestaan toisiaan edes vielä tavanneet. Hienoa oli nähdä, että vaikka uusia kasvoja liittyy joukkueeseen, niin yhteinen sävel löytyy heti, ja porukan henki tuntuu olevan erinomainen.

Rakentavan palaverin jälkeen oli aika siirtyä notkuvan ruokapöydän ääreen. Kuten arvata saattoi, niin aterialla viihdyttiin pitkään. Ruoan jälkeen jatkettiin matkaa Varsovan yöelämään. Yön aikana porukka jakautui hieman pienempiin yksiköihin, mutta aamulla oli jälleen koko joukkio kasassa.

Sunnuntaina lähdimme paikallisen oppaan kanssa tutustumaan kaupunkiin. Kiersimme Varsovaa niin bussilla kuin kävellen. Varsova on toisen maailmansodan pommitusten aikana kokenut melkoisen kovia, mutta ansiokkaasti on kaupunki rakennettu uudelleen. Vanhassa kaupungissa oli kaksi rakennusta, jotka säästyivät pommituksilta, mutta sittemmin ympärille on rakennettu muut rakennukset takaisin vanhan mallin mukaan. Eipä tosiaan heti arvaisi, että iso osa rakennuksista on vain muutaman kymmenen vuoden ikäisiä.

Kaupunkikierroksen jälkeen oli taas aika hieman syödä, ja sen jälkeen matka suuntasi takaisin lentokentälle. Lento Suomeen oli nopea, mutta etenkin Poriin matkaajilla oli vielä kilometrejä taitettavanaan. Viimeisetkin taistelijat kuitenkin pääsivät perille aika tarkasti kaksi vuorokautta lähdön jälkeen.

Kokonaisuudessaan pikkujoulut olivat erittäin onnistuneet. Paljon saatiin asiaa käydyksi läpi, tutustuttiin toimipaikkojen välillä uusiin ihmisiin ja tietty myös rentouduttiin. Vaikka matkan jälkeen väsymys painoi, niin se väsymys on jo nyt muuttunut innoksi. Näillä eväillä lähdemme jatkamaan tätä vuotta taas entistäkin paremmalla sykkeellä!