Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

14.06.2013

Magic Cloud mukana Citrix Summitissa Anaheimissa

Magic Cloud osallistui jälleen Citrix Summitiin, joka järjestettiin tällä kertaa Anaheimissa toukokuussa. Citrix Summit on yksi tärkeimmistä tapahtumista pilvipalveluiden tuottajien keskuudessa. Kuten aina, tilaisuus sisälsi paljon mielenkiintoisia teknisiä luentoja, alan parhaiden asiantuntijoiden pitämiä käytännön koulutuksia, tuoreimmat näkymät pilvipalveluiden tulevaisuudesta sekä tietenkin verkostoitumista.

Toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja Cloud Architect Matti Väisänen edustivat Magic Cloudia tapahtumassa. Sekä Timo että Matti ovat jo molemmat Citrix Summit -tapahtumien konkariosallistujia useiden vuosien kokemuksella. Summit oli myös erinomainen tilaisuus tavata vanhoja tuttuja eripuolilta maailmaa, sekä tietenkin myös tilaisuus luoda uusia kontakteja.

Matka Suomesta Yhdysvaltoihin ja Anaheimiin oli varsin pitkä ja seminaaripäivätkin venyivät aamusta yömyöhään, mutta sekä Timo että Matti pitivät molemmat tapahtumaa jälleen kerran osallistumisen arvoisena. Mielenkiintoisin tuotejulkistus oli Citrix XenDesktop 7, jossa nykyinen XenDesktop ja XenApp yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Myös grafiikkapiirin virtualisointiin liittyvät uutuudet herättivät Timo ja Matin mielenkiinnon.

Tulemme myös jatkossa kehittämään pilvipalveluitamme entisestään. Läheinen yhteistyö Citrixin kanssa antaa tähän varmasti oivalliset asetelmat ja uskommekin, että voimme myös jatkossa olla yksi Citrix-pohjaisten pilvipalveluiden edellekävijöistä Suomessa.