Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

25.05.2016

Timo Haapavuori on toiminut yrittäjänä 20 vuotta

Micro Magic Oy:n toimitusjohtaja Timo Haapavuori on toiminut yrittäjänä 20 vuotta. Haapavuori aloitti yritystoimintansa kolmetoistavuotiaana Ikaalisissa 9.6.1996 perustamalla Micro Magic -toiminimen atk-laitteiden ja -tarvikkeiden vähittäiskauppaa varten. Yrittäjäperheen poika sai tukea tilitoimistoyrityksen omistavilta vanhemmiltaan ja Micro Magic ottikin ensiaskeleitaan vanhempien takkahuoneessa.

IT-toimiala on kahdenkymmenen vuoden aikana kehittynyt, mikä on vaikuttanut myös Haapavuoren liiketoiminnan luonteeseen. Toiminimi muuttui 2002 osakeyhtiöksi, jonka pilvipalvelutoiminta eriytettiin Magic Cloud Oy tytäryhtiölle 2012. Samaan aikaan Micro Magicin kivijalkamyymälät toimivat edelleen Ikaalisissa ja Nummelassa.

Kahdenkymmenen vuoden yrittäjyys on opettanut Haapavuorelle paljon ja tulevaisuuden tavoitteet korkealla.

-Kun perustin Micro Magicin, tavoitteenani oli kasvattaa yrityksestäni maailman suurin atk-tarvikkeiden vähittäiskauppa. Nyt tavoitteenani on tehdä ja kasvattaa Magic Cloudista vähintään kansallisesti merkittävä pilvipalvelutoimija, Haapavuori kertoo.

Haapavuoren liiketoiminnan kehityskaari vanhempien takkahuoneesta osaksi ICT- ja taloushallintopalveluiden osaamiskeskusta Hallituskatu 8:ssa on laaja ja vertaansa vailla. Huhtikuun lopussa Magic Cloud ja Micro Magicin hallinto muuttivat Kalevantien Technopoliksesta Tampereen Hallituskadulle yhdessä Haapavuoren vanhempien omistamien ASP-Yhtiöiden ja Pirkanmaan Kirjanpitotoimiston kanssa. Yhdessä yritykset muodostavat ainutlaatuisen osaamiskeskuksen, joka kykenee vastaamaan asiakasyritysten taloushallintoa ja IT-ylläpitoa koskeviin vaativiinkin tavoitteisiin.

Osaamiskeskus sijaitsee Tampereella osoitteessa Hallituskatu 8A. Osaamiskeskuksen avajaisia vietetään 9.6. ja ohjelmassa on Timo Haapavuoren ”20-vuotta yrittäjänä” juhlapuheen lisäksi yritysten palvelukokonaisuuksien ulkoistamista käsittelevä paneeli, johon osallistuu Timo Haapavuoren lisäksi ja ASP-Yhtiöiden toimitusjohtaja Raimo Haapavuori, tamperelaisen Oy Tamware Ab:n varatoimitusjohtaja Jussi Hilden sekä Tampereen kauppakamarin johtaja Peer Haataja.

Tervetuloa osaamiskeskuksen avajaisiin kuulemaan, mahdollistaako ulkoistaminen kaivatun tuottavuusloikan ja millaisin tavoittein Timo Haapavuori aloittaa kolmannen yrittäjävuosikymmenensä. Tilaisuuden kutsun ja ohjelman löydät täältä