Hyppää sisältöön

Pilvipalvelut yrityksesi kaikkiin tarpeisiin

Tarjoamme monipuoliset pilvipalvelut yritysten tarpeisiin. Saat kauttamme turvalliset suomalaiset pilvipalveluratkaisut sekä suositut kansainväliset menestysratkaisut. Meiltä sekä pilvi että palvelu!

Kuvituskuva, nainen tietokoneen ääressä
MagicOffice

Sähköposti- ja viestintäratkaisut

MagicOffice-palvelu on monipuolinen pilvipalvelu, joka sisältää sähköposti- ja viestintäpalvelun lisäksi useita hyödyllisiä palveluita, kuten työasemille asennettavat Microsoft Office -sovellusohjelmat. Palvelu soveltuu kaikenkokoisille yrityksille ja se perustuu Microsoft 365 -teknologiaan, joka on käytettävissä kaikilla päätelaitteilla ja selaimilla.

Lue lisää MagicOffice-palvelusta

Nainen käyttää tietokonetta, johon on asennettu MagicBackup varmuuskopiointipalvelu
Magic SafeMail

Salattu sähköposti

Tiesitkö, että perinteisellä sähköpostilla ei ole tietoturvaa? Tavallista sähköpostiviestiä voidaankin tietoturvamielessä verrata perinteisessä postissa lähetettävään postikorttiin: ulkopuoliset tahot voivat postin kulkeman matkan varrella lukea viestin sisällön. Sähköpostin salauspalvelu Magic SafeMail mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä niihin vastaamisen luottamuksellisesti, vastaanottajasta riippumatta.

Lue lisää Magic SafeMail -palvelusta

Henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella
Magic ShareFile

Tiedostojen jakopalvelu

Magic ShareFile on helppokäyttöinen ja monipuolinen ratkaisu tiedostojen jakamiseen ja hallinnointiin. Palvelun kautta tiedostojen jakaminen niin yrityksen sisällä kuin myös ulkopuolisille tahoille onnistuu helposti ja turvallisesti. Pienissä yrityksissä Magic ShareFile soveltuu yrityksen keskitetyksi tiedostopalveluksi ja sillä voidaan korvata perinteinen verkkolevyratkaisu.

Lue lisää Magic ShareFile -palvelusta

Nainen Lenovo Thinkpadin takana
MagicSign

Sähköinen allekirjoituspalvelu

Digitaalinen allekirjoituspalvelu MagicSign on nykyaikainen ja tietoturvallinen ratkaisu erilaisten sopimusten ja dokumenttien allekirjoittamiseksi. MagicSign-palvelun avulla esimerkiksi työ-, asiakas- ja vuokrasopimusten, myyntiasiakirjojen ja tiedoksiantojen allekirjoittaminen käy vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta, kunhan käsillä on esimerkiksi tietokone tai mobiililaite, kuten älypuhelin.

Lue lisää MagicSign-palvelusta

Mies tietokoneen ääressä

Microsoft 365 yrityksille

Microsoft 365 on hyötyohjelmapilvipalvelu, joka sisältää luokkansa parhaat Office-sovellukset, älykkäät pilvipalvelut ja kehittyneen suojauksen. Hanki yksi integroitu ratkaisu, joka sisältää sähköpostin lisäksi Teamsin, OneDrive-pilvitallennustilan ja Office-sovellukset sekä kehittyneet suojausasetukset.

Lue lisää Microsoft 365 -palvelusta

Palvelimen kiintolevypaikkoja
Varmuuskopiointipalvelu

MagicBackup

MagicBackup-varmuuskopiointi on kätevä palvelu, joka mahdollistaa yrityksen tietokoneiden ja palvelinten varmuuskopioinnin turvallisesti ja säännöllisesti. Varmuuskopiointi luotettavaan pilvipalveluun takaa tietojen löytymisen ja säilymisen myös yrityksen tietoihin kohdistuvissa onnettomuustilanteissa tai päätelaitteiden rikkoutuessa.

Lue lisää MagicBackup-palvelusta