Hyppää sisältöön

Fiscales Oy

"Micro Magic on aina askeleen edellä. Tämä mahdollistaa myös meille edellä olemisen ja omien asiakkaidemme odotusten ylittämisen!" - Erja Valtare, Tax Partner

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
torstai 13. toukokuun 2021
1 min

Fiscales Oy:n Tax Partner Erja Valtare kertoo olevansa vaativa asiakas, joka vaihtaa helposti toiseen palveluntarjoajaan, mikäli asiat eivät suju moitteettomasti. Micro Magicin Timo Haapavuori saa Erjalta kuitenkin vuolasta kiitosta.

– Tutustuin Timoon hänen aloitellessa teini-ikäisenä yritystoimintaansa. Timon osaaminen ja palveluasenne vakuuttivat minut ja tiedän, että voin luottaa yritykseni teknisen ylläpidon täysin Micro Magicin käsiin.

Teknisten sovellusten varassa on yrityksen oman toiminnan lisäksi sen asiakkaiden toiminta, sillä sähköisten järjestelmien kaatuessa töitä ei voida tehdä ja tavoiteajat ylittyvät. Valtareen sanojen mukaan erityisesti ongelmatilanteiden hoitaminen mittaa palvelua tarjoavan yrityksen toimintakykyä. Micro Magicille ei hänen mukaansa tarvitse kahdesti soittaa, vaan asiat hoidetaan heti henkilökohtaisesti ja hyvällä palveluasenteella.

Valtare kertookin arvostavansa kumppanuusyrityksessä ja sen toimijoissa erityisesti kahta asiaa: vastuullisuutta ja innovatiivisuutta.

– Timo Haapavuori ja Micro Magic ovat aina askeleen edellä. Tämä mahdollistaa myös meille edellä olemisen ja omien asiakkaidemme odotusten ylittämisen!

Fiscales Oy

  • Verotuksen, yhtiöoikeuden ja laskentatoimen alan kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava asiantuntijaorganisaatio
  • Kuuluu kansainväliseen Nexia International -verkostoon
  • Liikevaihto noin 2,5 M€