Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

03.06.2011

Micro Magic on F-Secure Certified Gold Partner

F-Secure uskoo vahvaan kumppaniverkostoon. F-Securen tavoitteena on, että heidän ratkaisuja on helppo ostaa ja että paikallista tukea on tarjolla. F-Securen yritystuotteita tarjoavia jälleenmyyjiä on Suomessa useita satoja. Osa jälleenmyyjistä on sertifioitunut Silver -, Certified Silver - tai Certified Gold Partner tasolle.

F-Secure Certified Gold Partner on korkein F-Securen sertifiointitasoista. Tällä hetkellä kyseinen sertifointi on Suomessa vain 15 yrityksellä. Micro Magic Oy on yksi näistä yrityksistä.

Korkea sertifiointitaso takaa, että jälleenmyyjällä on parhaat mahdolliset valmiudet toimia F-Securen tuotteiden kanssa. Yrityksestä löytyy useita henkilöitä, jotka ovat kouluttautuneet F-Securen tuotteiden osalta. Micro Magicin henkilökunnalla on vahvat koulutukset kaikista yritystuotteista: F-Secure Business Suite, Protection Service for Business, Mobile Security for Business.

Kun olet kehittämässä olemassa olevaa IT-ympäristöä tai rakentamassa kokonaan uutta, on tietoturvan suunnittelu aina ensiarvoisen tärkeää. Micro Magicista saat asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua!