Hyppää sisältöön

Micro Magic

Meidän juuremme juontavat vuoteen 1996, jolloin aloitimme IT-laitekaupan Ikaalisissa. Nykyisin Micro Magic tarjoaa yrityksille ja kuluttajille kattavavan valikoiman IT-laitteita ja ohjelmistoja. Yrityksille tarjoamme monipuoliset pilvipalvelut. Lisäksi asiantuntijamme auttavat erilaisissa asennus-, tuki- ja ylläpitotehtävissä. Edelleen myös fyysiset liikkeemme palvelevat teitä Ikaalisissa ja Nummelassa.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Palvelemme teitä erilaisissa tietotekniikkaan liittyvissä tarpeissanne.

Pienten ja keskisuurten yritysten IT-kumppani

Suurin osa asiakkaistamme on pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Olemme lukuisille yrityksille luottokumppani, jonka puoleen on helppo kääntyä kaikissa IT-asioissa.

Pilvipalvelut

Laaja pilvipalveluidemme tarjontaa kattaa valtaosan PK-yritysten pilvipalvelutarpeista. Valitsemme kullekin yritykselle parhaiten käyttöön soveltuvat palvelut, joilla yrityksen toiminta saadaan tehokkaaksi ja käyttäjäystävälliseksi. Otamme huomioon tietoturvaan, etätyötarpeisiin ja yrityksen toimintakulttuuriin liittyvät seikat.

IT-laitteet

Toimitamme yrityksille tarpeiden mukaiset IT-laitteet. Varsin usein suoritamme myös laitteisiin liittyviä asennuksia. Asiakaskohtaisilla käyttöönottoasennuksilla varmistetaan, että käyttäjä pääsee heti tositoimiin uuden laitteen kanssa.

Asiantuntijapalvelut

Vahva osaamisemme ja palvelualttius ovat tekijöitä, joiden vuoksi monet asiakkaamme ovat valinneet juuri meidät IT-kumppanikseen. Tukipalvelumme on valmiina auttamaan käyttäjiä ja tarpeen tullessa saavumme myös paikan päälle asiakkaan tiloihin. Uusien IT-laitteiden asennukset, käyttäjätuki, tietoturvatyöt ja monet muut tarpeet hoituvat vaivattomasti kanssamme.