Hyppää sisältöön

Palomuuripalvelu

MagicFirewall

MagicFirewall-palomuuripalvelu suojaa asiakkaan lähiverkkoa asiakkaan tiloissa julkisen internet-verkon ei-toivotuilta tietoliikenneyhteyksiltä ja hyökkäyksiltä. Palomuuripalvelu mahdollistaa tietoliikenteen rajaamisen julkisesta verkosta sisäverkkoon ja sisäverkosta julkiseen verkkoon. Tietoliikenneyhteyksiä voidaan sallia tarpeen mukaisesti, esimerkiksi julkisesta verkosta verkkosivupalvelimille ja sisäverkosta laajemmin julkisen verkon palveluihin. Palomuuriin tehtävät asetukset määritellään aina erikseen asiakaskohtaisesti tarpeiden mukaan. 

MagicFirewall-palomuuripalvelu sisältää fyysisen Fortigate-rautapalomuurilaitteen, sekä laitteeseen liittyvät ylläpidolliset toimenpiteet. Palomuuripalvelu takaa asiakkaalle vaivattomuutta ja huolettomuutta sisäverkon hallintaan. 

MagicFirewall Secure+ – Palomuuripalvelu laajennetuilla tietoturvaominaisuuksilla

Peruspalomuuripalvelun lisäksi asiakkaan on mahdollista valita Secure+ palvelu, joka sisältää lisäominaisuuksia tietoturvan osalta. MagicFirewall Secure+ sisältää perusominaisuuksien lisäksi laajennettuja ominaisuuksia, jotka suojaavat erilaisia nykypäivän uhkia vastaan. Unified Threat Protection (UTP) -ominaisuuksilla palomuuri suojelee yrityksen verkkoympäristöä tehokkaasti.

MagicFirewall Secure+ sisältää seuraavat UTP-ominaisuudet:

 • IPS – IPS-suojauspalvelu analysoi reaaliajassa kaiken verkkoliikenteen.
 • Advanced Malware Protection – Sisältää tehokaan virustorjuntapalvelun ja hiekkalaatikkotoiminnon, jossa epäilyttävät tiedostot tarkistetaan suojatussa ympäristössä.
 • Application Control – Tarkistaa ja suojaa sovellusten verkkoliikenteen.
 • Web & Video Filtering – Suojaa organisaatiota estämällä pääsyn haitallisille, hakkeroiduille tai sopimattomille verkkosivustoille.
 • Antispam Service – Tarjoaa kattavan ja monitasoisen lähestymistavan organisaatioiden käsittelemän roskapostin havaitsemiseen ja suodattamiseen.
 • FortiCare Premium – Fortigaten tukipalvelu käytettävissä ongelmatilanteissa.

MagicWLAN – Langaton verkko palveluna

MagicWLAN -langaton verkko palveluna sisältää tarvittavan määrän laadukkaita WLAN-tukiasemia sekä laitteisiin liittyvät ylläpidolliset toimenpiteet. 

MagicWLAN-palvelu toteutetaan MagicFirewall-palomuuripalvelun tavoin laadukkailla Fortigate-laitteilla. MagicWLAN on tietoturvallinen tapa toteuttaa yrityksen langaton verkko. Palvelun avulla on helppo toteuttaa useita erilaisia verkkoja, kuten esimerkiksi yrityksen sisäinen verkko ja vierailijaverkko.

Rakennuksen tai tilan koosta ja esimerkiksi seinämateriaaleista riippuu, montako WLAN-tukiasemaa tarvitaan kattavan verkon toteuttamiseen. Tukiasemien määrää on helppo muuttaa tarpeiden muuttuessa.

Langattoman verkon laitteisiin tehtävät asetukset määritellään erikseen asiakaskohtaisesti kulloisenkin tarpeen mukaan.

MagicFirewall ja MagicWLAN hinnoittelu

MagicFirewall (S)

 • Fortigate 40F -palomuurilaitteella toteutettu palvelu
 • Soveltuu pieniin alle 20 henkilön toimipisteisiin 
 • Tukee enintään 16 kappaletta WLAN-tukiasemia

35€ / kk

MagicFirewall Secure+ (S)

 • Fortigate 40F -palomuurilaitteella toteutettu palvelu
 • Sisältää Fortigate UTP-tietoturvaominaisuudet
 • Soveltuu pieniin alle 20 henkilön toimipisteisiin
 • Tukee enintään 16 kappaletta WLAN-tukiasemia

70€ / kk

MagicFirewall (M)

 • Fortigate 60F -palomuurilaitteella toteutettu palvelu
 • Soveltuu tyypillisesti n. 20-50 henkilön toimipisteisiin 
 • Tukee enintään 64 kappaletta WLAN-tukiasemia

60€/kk

MagicFirewall Secure+ (M)

 • Fortigate 60F -palomuurilaitteella toteutettu palvelu
 • Sisältää Fortigate UTP-tietoturvaominaisuudet
 • Soveltuu tyypillisesti n. 20-50 henkilön toimipisteisiin
 • Tukee enintään 64 kappaletta WLAN-tukiasemia

115€/kk

MagicWLAN

 • Fortigate Access Point WLAN-tukiasema
 • Tarvittava tukiasemien määrä kartoitetaan tapauskohtaisesti

20€/kpl/kk

Palvelun käyttöönotto

Micro Magicin asiantuntija suorittaa verkkolaitteiden asennukset asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Palvelun käyttöönoton hinta: 125,00€ / tunti

Palveluun liittyvä tuki ja asiantuntijatyö

Valvomme jatkuvasti palvelussamme olevien laitteiden tilaa ja reagoimme niissä mahdollisesti esiin nouseviin ongelmiin. Suoritamme laitteiden päivitykset nopeasti. Tietoturvan kannalta ensiarvoisen tärkeää on asentaa tietoturvahaavoittuvuuksia korjaavat päivitykset heti niiden julkaisun jälkeen.

Palvelu sisältää asiakastukikanavan, jonka kautta vastaanotamme palveluun liittyviä vikailmoituksia ja työtilauksia. Palomuureihin ja langattomaan verkkoon liittyvät vianselvitykset sisältyvät palvelun kuukausimaksuun.

Mikäli palomuurilaite tai langaton tukiasema rikkoontuu, toimitaan laitteen takuuehtojen mukaisesti tai vaihtoehtoisesti Micro Magic konfiguroi uuden laitteen ja toimittaa sen asiakkaalle. Laiterikko voi aiheuttaa asiakkaalle verkkoyhteyskatkoksen. Erittäin kriittisissä ympäristöissä suosittelemme palomuurin kahdennusta.

Micro Magicin tukipalvelu palvelee arkisin klo 7.00-17.00.

Miten tilaan MagicFirewall-palvelun?

Kiinnostuitko MagicFirewall -palomuuripalvelusta?

Palvelun tilaaminen onnistuu puhelimitse tai sähköpostitse. Alta löydät suorat yhteystiedot palvelun yhteyshenkilöön. Voit myös ottaa meihin yhteyttä palveluun ja sen tilaamiseen liittyen oheisen yhteydenottolomakkeen avulla. Koska palvelun käyttöönottoon liittyy oleellisesti asiakkaan verkkoympäristön kartoitus, palvelun tilaaminen käy helpoiten suoran yhteydenoton kautta palvelun yhteyshenkilöön, jolloin voidaan jo keskustella käyttöönottoon liittyvistä seikoista ja aikatauluista.

Tilaa tai kysy lisää:

Kimmo Haapavuori

Kimmo Haapavuori

Toimitusjohtaja

Nauti työnteosta ilman IT-ongelmia

Vielä loppuun lyhyesti meistä. Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaidemme arkea, jolloin tiedämme myös heidän haasteensa ja tarpeensa. Tästä meillä on jo kokemusta yli 25 vuoden ajalta pienten ja keskisuurten yritysten parissa.

Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme on helppo ottaa meihin yhteyttä kaikissa kysymyksissä – tukipalvelumme vastaakin puheluihin keskimäärin 20 sekunnissa. Monipuolinen verkkokauppamme palvelee myös yksityishenkilöitä ympäri Suomen.

Keskustellaanko tarkemmin MagicFirewall- ja/tai MagicWLAN-palvelusta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteyksissä pikapuoliin. Käydään yhdessä läpi teidän tarpeenne palomuuri- ja verkkoliikennepalveluihin liittyen sekä siihen, miten voisimme auttaa näissä asioissa juuri teidän yrityksellenne.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakastyytyväisyys on meille
ensiarvoisen tärkeää