Hyppää sisältöön

Tietoturvapalvelut

Tutustu tällä sivulla kootusti kaikkiin tietoturvapalveluihimme.

Magic SafeMail

Salattu sähköposti

Tiesitkö, että perinteisellä sähköpostilla ei ole tietoturvaa? Tavallista sähköpostiviestiä voidaankin tietoturvamielessä verrata perinteisessä postissa lähetettävään postikorttiin: ulkopuoliset tahot voivat postin kulkeman matkan varrella lukea viestin sisällön. Sähköpostin salauspalvelu Magic SafeMail mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä niihin vastaamisen luottamuksellisesti, vastaanottajasta riippumatta.

Lue lisää Magic SafeMail -palvelusta

Nainen käyttää tietokonetta, johon on asennettu MagicBackup varmuuskopiointipalvelu
Magic SafeMail plus

Personointu salattu sähköposti

Sähköpostin salauspalvelu Magic SafeMail mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä niihin vastaamisen luottamuksellisesti, vastaanottajasta riippumatta. Plus-palvelussa voidaan ottaa käyttöön huomattavasti monipuolisempia ominaisuuksia ja palvelun ulkoasu personoidaan aina yrityksen oman visuaalisen ilmeen mukaiseksi.

Lue lisää Magic SafeMail Plus -palvelusta

Microsoft365 varmistuspalvelu

Microsoft huolehtii Microsoft 365 -palvelusta ja sen toimivuudesta. Microsoftin palvelu ei kuitenkaan sisällä varmistuspalvelua. Microsoft 365 sisältää ainoastaan roskakorin ja rajoitetulta ajalta olevan versiohistorian. Tarjoamamme Microsoft 365 -varmistuspalvelu on luotettava, turvallinen ja nopea tapa varmuuskopioida yrityksen koko Microsoft 365 -ympäristö.

Lue lisää Microsoft365 varmistuspalvelusta

WithSecuren tietoturva Microsoft 365:lle

WithSecure Elements Collaboration Protection täydentää Microsoftin omaa suojausta pitäen organisaatiosi suojassa kaikkein kehittyneimmiltäkin uhilta uhilta Microsoft 365 -sähköposti (Exchange Online) sekä SharePoint-ympäristöissä. Se on helppo ja nopea ottaa käyttöön, ja tarjoaa markkinoiden parhaan suojauksen.

Lue lisää WithSecuren tietoturvasta M365:lle

WithSecuren tietoturva yrityksille

WithSecure Elements EPP for Computers on paras suojaus Windows- ja Mac-tietokoneille. WithSecure Elements EPP tarjoaa paljon muutakin kuin pelkän virustorjunnan. Kehittynyt tietoturvapalvelu sisältää uhka-arvioinnin, koneoppimisen sekä proaktiivisen suojan kaikkia uhkia, kuten haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä vastaan.

Lue lisää WithSecuren tietoturvasta yrityksille

Palvelimen kiintolevypaikkoja
Varmuuskopiointipalvelu

MagicBackup

MagicBackup-varmuuskopiointi on kätevä palvelu, joka mahdollistaa yrityksen tietokoneiden ja palvelinten varmuuskopioinnin turvallisesti ja säännöllisesti. Varmuuskopiointi luotettavaan pilvipalveluun takaa tietojen löytymisen ja säilymisen myös yrityksen tietoihin kohdistuvissa onnettomuustilanteissa tai päätelaitteiden rikkoutuessa.

Lue lisää MagicBackup -palvelusta

magicfirewall & Magicwlan

Palomuuripalvelu

MagicFirewall-palomuuripalvelu suojaa asiakkaan lähiverkkoa asiakkaan tiloissa julkisen internet-verkon ei-toivotuilta tietoliikenneyhteyksiltä ja hyökkäyksiltä. Palomuuripalvelu mahdollistaa tietoliikenteen rajaamisen julkisesta verkosta sisäverkkoon ja sisäverkosta julkiseen verkkoon.

MagicWLAN -langaton verkko palveluna sisältää tarvittavan määrän laadukkaita WLAN-tukiasemia sekä laitteisiin liittyvät ylläpidolliset toimenpiteet.

Lue lisää MagicFirewall -palvelusta

Tietoturvakartoitus

Tietoturvakartoitus on helppo ja edullinen tapa selvittää yrityksesi tietoturvan todellinen tila.

Kartoituksen aikana asiantuntijamme käyvät läpi lähes 40 keskeistä tietoturvan kohtaa. Lopputuloksena saat kattavan raportin yrityksesi tietoturvan tämän hetkisestä tilasta sekä kehitysehdotukset, joiden avulla pystyt helposti parantamaan tietoturvan tilaa.

Lue lisää Tietoturvakartoituksesta