Hyppää sisältöön

Microsoft 365 -palvelut

Tutustu tällä sivulla kootusti kaikkiin Microsoft 365 -palveluihimme.

Kuvituskuva, nainen tietokoneen ääressä
MagicOffice

Sähköposti- ja viestintäratkaisut

MagicOffice-palvelu on monipuolinen pilvipalvelu, joka sisältää sähköposti- ja viestintäpalvelun lisäksi useita hyödyllisiä palveluita, kuten työasemille asennettavat Microsoft Office -sovellusohjelmat. Palvelu soveltuu kaikenkokoisille yrityksille ja se perustuu Microsoft 365 -teknologiaan, joka on käytettävissä kaikilla päätelaitteilla ja selaimilla.

Lue lisää MagicOffice -palvelusta

Magic SafeMail

Salattu sähköposti

Tiesitkö, että perinteisellä sähköpostilla ei ole tietoturvaa? Tavallista sähköpostiviestiä voidaankin tietoturvamielessä verrata perinteisessä postissa lähetettävään postikorttiin: ulkopuoliset tahot voivat postin kulkeman matkan varrella lukea viestin sisällön. Sähköpostin salauspalvelu Magic SafeMail mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä niihin vastaamisen luottamuksellisesti, vastaanottajasta riippumatta.

Lue lisää Magic SafeMail -palvelusta

Nainen käyttää tietokonetta, johon on asennettu MagicBackup varmuuskopiointipalvelu
Magic SafeMail plus

Personointu salattu sähköposti

Sähköpostin salauspalvelu Magic SafeMail mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä niihin vastaamisen luottamuksellisesti, vastaanottajasta riippumatta. Plus-palvelussa voidaan ottaa käyttöön huomattavasti monipuolisempia ominaisuuksia ja palvelun ulkoasu personoidaan aina yrityksen oman visuaalisen ilmeen mukaiseksi.

Lue lisää Magic SafeMail Plus -palvelusta

Mies tietokoneen ääressä

Microsoft 365 yrityksille

Microsoft 365 on hyötyohjelmapilvipalvelu, joka sisältää luokkansa parhaat Office-sovellukset, älykkäät pilvipalvelut ja kehittyneen suojauksen. Hanki yksi integroitu ratkaisu, joka sisältää sähköpostin lisäksi Teamsin, OneDrive-pilvitallennustilan ja Office-sovellukset sekä kehittyneet suojausasetukset.

Lue lisää Microsoft 365 -palvelusta

Microsoft365 varmistuspalvelu

Microsoft huolehtii Microsoft 365 -palvelusta ja sen toimivuudesta. Microsoftin palvelu ei kuitenkaan sisällä varmistuspalvelua. Microsoft 365 sisältää ainoastaan roskakorin ja rajoitetulta ajalta olevan versiohistorian. Tarjoamamme Microsoft 365 -varmistuspalvelu on luotettava, turvallinen ja nopea tapa varmuuskopioida yrityksen koko Microsoft 365 -ympäristö.

Lue lisää Microsoft365 varmistuspalvelusta

WithSecuren tietoturva Microsoft 365:lle

WithSecure Elements Collaboration Protection täydentää Microsoftin omaa suojausta pitäen organisaatiosi suojassa kaikkein kehittyneimmiltäkin uhilta uhilta Microsoft 365 -sähköposti (Exchange Online) sekä SharePoint-ympäristöissä. Se on helppo ja nopea ottaa käyttöön, ja tarjoaa markkinoiden parhaan suojauksen.

Lue lisää WithSecuren tietoturvasta M365:lle