Hyppää sisältöön
F-Securen tietoturva yrityksille

WithSecure Elements EPP

WithSecuren tietoturva yrityksille

WithSecure Elements EPP for Computers on paras suojaus Windows- ja Mac-tietokoneille. Tämän ovat todistaneet puolueettomat testaajat kuten AV-Test (* vuosi toisensa jälkeen.

WithSecure Elements EPP tarjoaa paljon muutakin kuin pelkän virustorjunnan. Kehittynyt tietoturvapalvelu sisältää uhka-arvioinnin, koneoppimisen sekä proaktiivisen suojan kaikkia uhkia, kuten haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä vastaan.

F-Securen yritystietoturva on nyt WithSecure. WithSecure Elements EPP on korvannut aiemmin käytössä olleen F-Secure Protection Service for Business (PSB) -palvelun.

Windows-työasemien tietoturva

WithSecuren tietoturva yrityksille pohjautuu WithSecure Elements EPP for Computers -palveluun, joka tarjoaa tehokkaan suojauksen Windows- ja MacOS -tietokoneille.

Automaattinen päivitystenhallinta

Pitämällä ohjelmistot ajan tasalla, on mahdollista ehkäistä jopa 80 % hyökkäysten onnistumisista. Tietoturvan korjauspäivityksiin sisältyvät yli 2 500 kolmansien osapuolten sovellusta, kuten internet-selaimet, Adoben ohjelmat, OpenOffice ja muita usein hyökkäysten välittäjinä suosionsa ja haavoittuvuusalttiutensa vuoksi toimivia alustoja.

Deepguard

DeepGuard varmistaa, että käytät vain turvallisia sovelluksia. Sovelluksen turvallisuus varmistetaan luotetusta pilvipalvelusta. DeepGuard estää uudet ja tunnistamattomat troijalaiset, madot, heikkoutta hyödyntävät ohjelmat ja muut haitalliset sovellukset, jotka yrittävät muuttaa tietokonetta, ja estää epäilyttäviä sovelluksia käyttämästä Internetiä.

WithSecuren tietoturvapilvi

WithSecuren tietoturvapilvi on pilvipohjainen uhka-analyysijärjestelmä. Se käyttää Big Dataa ja koneoppimista täydentääkseen digitaalista uhkatietokantaamme. Tietoturvapilvi on jatkuvasti yhteydessä asiakasjärjestelmiin tunnistaen uudet uhkat heti niiden ilmetessä ja varmistaen suojauksen muutamassa minuutissa.

Haittaohjelmasuojaus

WithSecuren ratkaisu käyttää useisiin moottoreihin perustuvaa haittaohjelmien tunnistus- ja estotekniikkaa. Sen suojaus on ylivertainen perinteisiin tunnistepohjaisiin tekniikkoihin verrattuna. Suojaus tunnistaa aiempaa laajemmin haitallisia ominaisuuksia, toimintamalleja ja suuntauksia, mikä parantaa tunnistuksen luotettavuutta ja tarkkuutta myös uusien haittaohjelmavarianttien osalta.

Selauksen suojaus

Selauksen suojaus on tärkeä tietoturvakerros, joka estää loppukäyttäjiä avaamasta haitallisia sivustoja. Selauksen suojaus suojaa loppukäyttäjiä esimerkiksi huijauksilta, joissa aidolta vaikuttava sivusto onkin tietojenkalastelusivusto, sähköpostilinkin kautta avattavien haitallisten sivustojen käytöltä tai tartunnoilta, joita tulee haitallisista kolmansien osapuolten mainoksista muutoin kelvollisista sivustoista.

Web content control

Web Content Control -toiminnon avulla voi rajoittaa kannattamatonta ja sopimatonta Internetin käyttöä. Toiminnolla voi rajoittaa työntekijöiden Internet-selausta, tehostaa ajankäyttöä estämällä muut kuin työhön liittyvät kohteet, kuten yhteisöpalvelut ja aikuisviihteen, ja välttää haitallisia sivustoja.

Laitehallinta

Laitehallinta ehkäisee hyökkäysten pääsyn yrityksen järjestelmiin eri laitteiden kuten USB-tikkujen, CD-ROM-asemien tai webkameroiden välityksellä. Tämä ehkäisee myös tietovuotoja esimerkiksi sallimalla vain lukuoikeudet tiedostoihin.

WithSecure Elements EPP -palvelun hinnoittelu työasemille

Palvelu Hinta
WithSecure Elements EPP for Windows/Mac, 1-24 käyttäjää 5,00€ / kuukausilisenssi

49,00€ / 1 vuoden lisenssi

89,00€ / 2 vuoden lisenssi

119,00€ / 3 vuoden lisenssi

WithSecure Elements EPP for Windows/Mac, 25-99 käyttäjää 3,40€ / kuukausilisenssi

34,00€ / 1 vuoden lisenssi

62,00€ / 2 vuoden lisenssi

85,00€ / 3 vuoden lisenssi

WithSecure Elements EPP for Windows/Mac, 100-499 käyttäjää 2,30€ / kuukausilisenssi

24,00€ / 1 vuoden lisenssi

42,00€ / 2 vuoden lisenssi

58,00€ / 3 vuoden lisenssi

WithSecure Elements EPP for Windows, oppilaitoslisenssit Kysy tarjous

Mobiililaitteiden tietoturva

WithSecuren tietoturva yrityksille kattaa myös mobiililaitteet. Työlaitteen ja oman mobiililaitteen välinen raja on häilyvä. Käytämme mobiililaitteita päivittäin työtehtäviimme, ja henkilökohtaisten asioiden hoitamiseen. Mobiililaitteet ovat myös jatkuvasti yhteydessä Internetiin, mikä tekee niistä houkuttelevia hyökkäysvektoreita kyberrikollisille.

WithSecure Elements Mobile Protection tukee seuraavia mobiililaitteiden käyttöjärjestelmiä: iOS 12.1 ja uudemmat, Android 7.0 (Nougat) ja uudemmat.

Virustentorjunta ja uhkasuojaus

WithSecuren VPN-yhteys suojaa mobiililaitteet automaattisesti haittaohjelmilta ja haitalliselta sisällöltä. Teknologia tarkistaa liikenteen verkkotasolla ja hyödyntää kaikkea WithSecuren tietoturva-analytiikkaa.

Verkon suojaus

VPN-mobiilisovellus salaa liikenteen automaattisesti ja mahdollistaa julkisten Wi-Fi- ja mobiiliverkkojen turvallisen käytön mobiililaitteella.

Virtuaaliset sijainnit

VPN-mobiilisovelluksessa voit vaihtaa virtuaalisen sijaintisi, piilottaa IP-osoitteesi ja käyttää kotimaasi palveluja ulkomailla ollessasi. Voit valita palvelimen sijainnin 16 maan luettelosta.

Selauksen suojaus

Selauksen suojaus on tärkeä tietoturvataso, joka ennakoivasti estää käyttäjiä käymästä tietojenkalastelusivuilla ja muilla haitallisilla sivustoilla. Tämä aikainen puuttuminen asiaan vähentää merkittävästi altistumista haitalliselle sisällölle ja näin ollen myös hyökkäyksille.

WithSecure Elements EPP -palvelun hinnoittelu mobiililaitteille

Palvelu Hinta
WithSecure Elements EPP for Mobiles, 1-24 käyttäjää 3,50€ / kuukausilisenssi

34,00€ / 1 vuoden lisenssi

60,00€ / 2 vuoden lisenssi

83,00€ / 3 vuoden lisenssi

WithSecure Elements EPP for Mobiles, 25-99 käyttäjää 2,90€ / kuukausilisenssi

29,00€ / 1 vuoden lisenssi

52,00€ / 2 vuoden lisenssi

73,00€ / 3 vuoden lisenssi

WithSecure Elements EPP for Mobiles, 100-499 käyttäjää 2,40€ / kuukausilisenssi

25,00€ / 1 vuoden lisenssi

45,00€ / 2 vuoden lisenssi

62,00€ / 3 vuoden lisenssi

WithSecure Elements EPP for Windows, oppilaitoslisenssit Kysy tarjous

WithSecuren ylläpitopalvelu

Kuten kaikki tietoturva, myös WithSecuren lukuisten ominaisuuksien toiminta edellyttää seurantaa ja ylläpitoa. Tarjoamme yritysasiakkaillemme monipuolisia käyttäjätuki- ja ylläpitopalveluita, jotka sisältävät myös tietoturvaan liittyvät toimenpiteet. Varmistamme yrityksesi kokonaisvaltaisen tietoturvan. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan teidän tarpeisiinne soveltuva ylläpitopalvelu.

(* AV-TEST myönsi F-Securelle arvostetun Best Protection Awardin palkinnon korkeatasoisesta suojauksesta koko vuoden 2020 ajan. AV-TEST Best Protection Award on myönnetty F-Securelle seitsemän kertaa viimeksi kuluneiden kymmenen vuoden aikana. / maaliskuu 2021

Tilaa tai kysy lisää:

Kimmo Haapavuori

Kimmo Haapavuori

Toimitusjohtaja

Keskustellaan tarkemmin WithSecure-palvelusta

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteyksissä pikapuoliin. Käydään yhdessä läpi teidän tarpeenne WithSecuren tietoturvapalveluihin liittyen ja miten meidän tarjoamamme palvelu soveltuisi juuri teidän yrityksellenne.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Käyttöohjeet

MagicOffice-palvelu on monipuolinen pilvipalvelu, joka sisältää sähköposti- ja viestintäpalvelun lisäksi useita hyödyllisiä palveluita

Katso käyttöohjeet

Myynnin yhteystiedot

Myynti: p. 010 328 4708, myynti@micromagic.fi
Tekninen tuki: p. 010 328 4709, tuki@micromagic.fi

Asiakastyytyväisyys on meille
ensiarvoisen tärkeää