Hyppää sisältöön

Kirjanpitotoimisto Kaleva

"Yhteistyö ja palvelut ovat toimineet paremmin kuin erinomaisesti. Erityisesti arvostamme henkilökohtaista ja ripeää palvelua." - Jarno Lahtinen, johtaja ja yrittäjä

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
torstai 15. helmikuun 2024
2 min

Micro Magicin ja Kirjanpitotoimisto Kalevan yhteinen taival käynnistyi kesällä 2023, jolloin myös Kirjanpitotoimisto Kaleva perustettiin. Micro Magic on ollut siis Kalevan matkassa heti ensimetreistä lähtien. Johtaja ja yrittäjä Jarno Lahtinen kiittelee Micro Magicia erityisesti palvelun henkilökohtaisuudesta ja ripeydestä. Micro Magicin ammattitaito oli Jarnon mukaan arvokasta, kun yrityksen toimintaa lähdettiin käynnistämään. 

Yhteistyö ja palvelut ovat toimineet paremmin kuin erinomaisesti, ei mitään huomautettavaa. Erityisesti arvostamme henkilökohtaista ja ripeää palvelua. Asioihin tartutaan heti, kiittelee Kirjanpitotoimisto Kalevan johtaja ja yrittäjä Jarno Lahtinen.

Kirjanpitotoimisto Kalevalla on Micro Magiciltä käytössään muun muassa seuraavia palveluita:

Lisäksi Micro Magic on toimittanut Kirjanpitotoimisto Kalevalle laitteita, kuten tietokoneita sekä monitoimilaitteen Micro Magicin kattavasta laitevalikoimasta

Jarno Lahtinen tunsi entuudestaan Micro Magicin ja Magic Cloudin perustajien Timo ja Kimmo Haapavuoren korkean ammattitaidon, ja kertoi, että oli alusta asti selvää, mistä IT-palvelut ja -laitteet hankittaisiin.

Kun atk:ta ei juuri huomaa, silloin se toimii kuten pitää. Näin se on mennyt Micro Magicin kanssa,” Jarno kertoo.

Jarno kertoo myös, että on voinut luottaa täysin Micro Magicin asiantuntijoiden ideoihin ja ratkaisuehdotuksiin. Kirjanpitotoimisto Kalevalla on toimittu Micro Magicin suositusten mukaisesti ja näin kaikki on toiminut Jarnon mukaan paremmin kuin hyvin.

Voi soittaa ja saa yhteyshenkilöt nopeasti kiinni ja avun tarvittaessa. Ei tarvitse asioida jonkun palveluportaalin tai chatin kautta. Micro Magicin toimistolla on helppo poiketa paikan päällä ja tarpeen vaatiessa asiantuntija tulee meidän luoksemme paikan päälle asentamaan ja opastamaan, Jarno kehuu.

Lopuksi Jarno haluaa kiittää Micro Magicia tähänastisesta yhteisestä matkasta ja erityisesti siitä, että Micro Magicillä ymmärretään yrittäjän arkea. Jarno suosittelee Micro Magicin palveluita ja ratkaisuja myös lämpimästi muille!

Artikkelin kuvassa Kirjanpitotoimisto Kalevan johtaja ja yrittäjä Jarno Lahtinen.

Kirjanpitotoimisto Kaleva

  • Vuonna 2023 perustettu tamperelainen kirjanpitotoimisto, jolla takana jo yli 50 vuoden historia
  • Taloushallinnon palvelut aina oikein ja ajallaan
  • Arvojen keskiössä henkilökohtainen palvelu, luotettavuus ja helppous