Hyppää sisältöön

Yrityksesi arvoinen IT-kumppani

Mutkattominta ja toimivinta IT:tä PK-yrityksille

Valitsemalla Micro Magicin IT-kumppaniksesi saat luotettavan ja ammattitaitoisen tiimin taaksesi, joka auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi tehokkaasti ja turvallisesti.

Tutustu IT-palveluihimme

Varaa maksuton konsultaatio

 

IT-kumppani, joka elää ja hengittää PK-yritysten arkea

Nopeasti digitalisoituvassa maailmassa asiakkaillasi on yhä korkeammat odotukset palveluitasi kohtaan. Siksi IT:n on toimittava moitteettomasti – ajasta ja paikasta riippumatta, päivin ja öin. Me olemme täällä sitä varten, että päiväsi kuluvat sujuvasti ja yösi nukkuen.

Mielestämme IT on se viimeinen asia, josta sinun pitäisi olla huolissasi. Ei ole siis yhdentekevää kenet valitset IT-kumppaniksesi. Me Micro Magicillä ymmärrämme PK-yritysten arkea ja siksi koko toimintamme, tuotteemme ja palvelumme on tehty auttamaan sinua tekemään työsi tehokkaasti ja keskittyneesti.

Tarjoamme kaiken olennaisen tietotekniikan toimivuuteen: laitteet, pilvipalvelut ja henkilökohtaisen palvelun. Kaiken, mitä tarvitset, muttei mitään tarpeetonta. Tehokkaasti, asiantuntevasti ja ilman turhaa byrokratiaa.

Räätälöity IT-kumppanuus juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Me Micro Magicillä ymmärrämme PK-yritysten arkea, ja siksi haluamme auttaa juuri oikean kokoisella IT-tuella ja turvalla.

Tutustu oheisiin palvelukokonaisuuksiin, joita ovat: Microsoft 365 ja tietoturva, laitteet ja niiden tietoturva sekä käyttäjätukipalvelu.

Kartoitamme mielellämme kanssasi, mikä tai mitkä palvelukokonaisuudet olisivat parhaat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Voit varata keskusteluajan asiantuntijamme kanssa sivun alhaalla olevasta verkkoajanvarauksesta, soittaa tai ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse.

Mistä palvelukokonaisuuksista kumppanuutemme voisi alkaa?

Microsoft 365 ja tietoturva

Laitteet ja tietoturva

Käyttäjätukipalvelu

Microsoft 365 ja tietoturva

MagicOffice

MagicOffice on Microsoft 365 -lisenssit sekä Micro Magicin nopea tukipalvelu yhdessä paketissa. MagicOffice sisältää sähköposti- ja viestintäpalvelun lisäksi useita hyödyllisiä palveluja, kuten Teams-verkkokokoukset, tiedostopalvelut sekä työasemille asennettavat Microsoft Office -sovellusohjelmat.

Lue lisää

Microsoft 365 -varmistuspalvelu

Microsoft 365 ei sisällä omaa varmuuskopiointia. Tarjoamamme Microsoft 365 -varmistuspalvelu on luotettava, turvallinen ja nopea tapa varmuuskopioida yrityksen koko Microsoft 365 -ympäristö.

Lue lisää

WithSecure Microsoft 365:lle

WithSecure Elements Collaboration Protection täydentää Microsoftin omaa suojausta pitäen organisaatiosi suojassa kaikkein kehittyneimmiltäkin uhilta Microsoft 365:n sähköpostissa, SharePoint-ympäristöissä ja muissa Microsoftin pilvipalveluissa.

Lue lisää

Magic SafeMail

Tavallinen sähköposti ei sisällä tietoturvaa. Lähetä luottamukselliset tiedot turvallisesti piilossa ulkopuolisten katseilta Magic SafeMailin avulla. Palvelu mahdollistaa sähköpostin koko viestiliikenteen salaamisen.

Lue lisää

Laitteet ja tietoturva

Laitteet

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi laitteet saman katon alta. Hankkimalla laitteet samalta kumppanilta kuin muut IT-palvelut säästät aikaa, varmistat laitteiden helpon käyttöönoton ja saat paremman kokonaisnäkemyksen yrityksesi tarpeista.

Tutustu valikoimaan

MagicBackup-varmuuskopiointi

MagicBackup-varmuuskopiointipalvelu mahdollistaa yrityksen tietokoneiden ja palvelinten varmuuskopioinnin turvallisesti ja säännöllisesti. Varmuuskopioidut tiedot ja tiedostot tallentuvat Suomessa sijaitseviin konesaleihin salatun yhteyden välityksellä.

Lue lisää

WithSecure työasemille ja mobiililaitteille

WithSecure Elements EPP on paras suojaus Windows- ja Mac-tietokoneille sekä Android ja iOS -mobiililaitteille. Kehittynyt tietoturvapalvelu sisältää virustorjunnan, uhka-arvioinnin, koneoppimisen sekä proaktiivisen suojan kaikkia uhkia, kuten haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä vastaan.

Lue lisää

Laitteiden asennus

Meiltä onnistuu laitteiden toimitus valmiiksi asennettuina. Meidän päämäärämme on, että ostamasi palvelut ovat heti käyttövalmiina “Avaimet käteen -taktiikalla” laitteiden saapuessa sinun luoksesi. Voimme esimeriksi sopia halutut asennukset ja määritykset, jotka teemme kaikille tietokoneille ja mobiililaitteille, jotka toimitamme yrityksellesi.

Käyttäjätukipalvelu

MagicService-käyttäjätukipalvelu

MagicService-tukipalvelumme takaa asiakkaalle nopean ja asiantuntevan IT-käyttäjätuen kiinteällä kuukausihinnalla. Palvelu räätälöidään aina asiakkaan IT-ympäristön mukaisesti, ja teemme myös monia ylläpidollisia taustatoimenpiteitä.

Palvelu koostuu työasematuesta ja halutessasi myös mobiililaitetuesta.

Lue lisää

Aloitetaanko teidän yrityksenne matka kohti mutkattominta ja toimivinta IT:tä?

Valitse itsellesi mieluisa ajankohta, ja varaa maksuton kartoitus. Käydään yhdessä läpi teidän tarpeitanne ja toiveitanne IT:n kehittämiseen ja katsotaan, miten voisimme olla yrityksellenne avuksi. Kartoitustapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Voit olla yhteydessä myös soittamalla tai sähköpostitse

Kimmo Haapavuori

Kimmo Haapavuori

Toimitusjohtaja

Matti Glad

Matti Glad

Asiakkuuspäällikkö

Keijo Koro

Keijo Koro

Asiakaspalvelupäällikkö

Miksi IT-kumppanuus kannattaa?

Tietopankkimme pitää sinut ajantasalla – kirjoitamme jatkuvasti tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista.