Hyppää sisältöön

Konjunktuuri Oy

Konjunktuuri Oy tarjoaa asiakkailleen henkilöstöpalveluita, palkkahallintopalveluita sekä käännöspalveluita. Tietoturvalliset toimintatavat ovat yksi yrityksen tärkeimpiä kulmakiviä. Aiemmin Konjunktuurin henkilöstö käytti jaettuja pilvikansioita arkaluontoisten tiedostojen jakamiseen, mutta tätä prosessia ei pidetty kaikissa tilanteissa riittävän helppona toimintatapana.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 20. joulukuun 2021
1 min

Konjunktuurin toimitusjohtaja Atte Solaranta lähti selvittämään salatun sähköpostiliikenteen mahdollisuuksia. Tärkeää oli, että myös asiakas voi tehdä aloitteen salatun sähköpostin lähettämisestä Konjunktuurille, vaikka asiakkaalla itsellään ei olisi turvapostipalvelua käytössä.

”Micro Magicin Magic SafeMail Plus -palvelu vastasi täydellisesti meidän tarpeisiimme. Erityisen iloisia olimme, että edulliseen käyttöönottomaksuun sisältyi myös Konjunktuurin yritysilmeen mukainen käyttöliittymä asiakkaille. Turvapostia voi lähettää nyt suoraan myös Outlookista ja kaikki työntekijämme oppivat palvelun käytön nopeasti”, kuvailee Konjunktuurin Atte Solaranta.

”Mielestäni Magic SafeMail Plus -palvelun hintalaatusuhde oli markkinoiden paras. Myös toimitusaikataulu oli nopea, tuote on riittävän yksinkertainen ja toimii loistavasti”, jatkaa Solaranta

Lisäksi ostopäätöstä helpottivat vielä vakuuttavat referenssit. Micro Magicin tarjoamaa sähköpostin salauspalvelua käyttävät lukuisat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot ympäri Suomen.

”Suosittelen ehdottomasti Micro Magicin palveluita muille pienyrittäjille. Micro Magiciltä saa henkilökohtaista ja erinomaista palvelua. Erityisesti tykkään siitä, että mikäli kysymyksiä herää niin saan vastauksen välittömästi”, päättää Atte Solaranta.

Artikkelin kuvassa Konjunktuuri Oy:n Erik Tahvanainen ja Atte Solaranta

Konjunktuuri Oy

  • Vuonna 1989 Varkaudessa perustettu yritys
  • Taloushallinnon, henkilöstöpalveluiden ja käännöspalveluiden ammattilainen
  • Toimipisteet Joensuussa, Espoossa ja Varkaudessa
  • Liikevaihto noin 1,4 M€