Hyppää sisältöön
F-Securen tietoturva yrityksille

WithSecure Elements Collaboration Protection

WithSecuren tietoturva Microsoft 365 -palvelulle

WithSecure Elements Collaboration Protection täydentää Microsoftin omaa suojausta pitäen organisaatiosi suojassa kaikkein kehittyneimmiltäkin uhilta Microsoft 365 -sähköposti (Exchange Online) sekä SharePoint-ympäristöissä. Se on helppo ja nopea ottaa käyttöön, ja tarjoaa markkinoiden parhaan suojauksen.

WithSecure Elements Collaboration Protection on suunniteltu täydentämään Microsoft 365:n omia tietoturvaominaisuuksia, jotta saat rakennettua kattavan suojauksen jopa kaikkein kehittyneimpiä tietojenkalasteluyrityksiä, haittasisältöjä ja kohdennettuja hyökkäyksiä vastaan.

WithSecure™ Elements Collaboration Protection on osa modulaarista WithSecure™ Elements -kyberturvallisuusalustaa. Pilvipohjainen alusta tarjoaa tehokkaan suojan kiristyshaittaohjelmia ja kehittyneitä hyökkäyksiä vastaan. Elements yhdistää haavoittuvuuksien hallinnan, automaattisen korjauspäivitysten hallinnan, dynaamisen uhkatiedustelun ja jatkuvan käyttäytymisanalyysin.

Miksi valita WithSecure Elements Collaboration Protection?

 1. Täysi Microsoft 365 -ympäristön suojaus
  Pysy suojattuna jopa kehittyneimmiltä kyberhyökkäyksiltä alan johtavan WithSecuren Threat Intelligence -teknologian avulla. Pienennä haittaohjelmien ja muiden uhkien riskejä, jotka voivat ohittaa tavallisen Microsoft 365 suojauksen.
 2. Suojaa organisaatiosi vaarantuneilta tunnuksilta
  Hyökkääjä voi päästä käsiksi yrityksen arkaluonteisiin tietoihin jopa yhden vaarantuneen käyttäjätunnuksen avulla. Varhainen havaitseminen antaa ylläpitäjälle arvokasta aikaa vahvistaa mahdollisesti vuotaneet käyttäjätunnukset ja ryhtyä toimenpiteisiin ennen kuin tiedot tulevat laajemmin rikollisten saataville.
 3. Enemmän suojaa, vähemmän kustannuksia
  Hanki kilpailukykyinen ja kustannustehokas vaihtoehto kattamaan kehittyneemmätkin suojaustarpeesi kalliiden Microsoft 365 -pakettien sijaan. Pidä niin nykyiset kuin tulevaisuudenkin kyberuhat ja IT-kustannukset kurissa.

Tehokas ratkaisu Microsoft 365 -ympäristölle

Estä kehittyneet haittaohjelmat

94 % haittaohjelmista välitetään sähköpostitse. Reaaliaikaisesti päivittyvää uhkatietoa ja koneoppimistekniikoita käyttävä WithSecure Elements Collaboration Protection suojaa sinua viruksilta, troijalaisilta, kiristyshaittaohjelmilta ja muilta kehittyneiltä haittaohjelmilta.

 • Havaitsee kehittyneet uhat tarkistamalla haitallisen sisällön tiedostoista ja linkeistä.
 • Kehittynyt uhka-analyysi analysoi mahdollisesti haitalliset tiedostot virtuaalisissa ympäristöissä koneoppimisen ja sandboxing teknologian avulla. Se tunnistaa ja estää edistyneet haittaohjelmat ja hyödyntämisyritykset.
 • Uusilta ja tulevilta uhilta voidaan suojautua aiempaa nopeammin ja paremmin reaaliaikaisilla uhkatiedoilla, joita WithSecure Security Cloud kerää kymmeniltä miljoonilta päätelaitteilta.

URL-suojaus

Sähköpostisuojaus on tarkoitettu havaitsemaan uhat, joita käyttäjät eivät huomaa. WithSecure Elements Collaboration Protection tunnistaa ja estää haitalliset tiedostot ja URL-osoitteet, jotka pääsevät muista kontrolleista läpi.

 • URL-suojaus on ennakoiva suojaus estäen Microsoft 365 -käyttäjiä käyttämästä haitallista tai tarpeetonta sisältöä linkkien muodossa.
 • Sähköpostien tekstiosa tarkistetaan, ja siihen sisällytettyjen URL-osoitteiden maine tarkastetaan WithSecuren Security Cloud -palvelusta. Jos linkki todetaan haitalliseksi tarkastuksella saatujen tietojen perusteella, sähköpostiviesti karantenoidaan.
 • Ratkaisu tarkastaa kaikki sisältötyypit haitallisen sisällön varalta, kuten sähköposti, kalenterikutsut ja tehtävät.

Vaarantuneiden käyttäjätunnusten tunnistus

Tietovuodon kohteeksi joutunut käyttäjätunnus muodostaa rikollisille helpon väylän organisaatioosi. Päästyään sisään rikolliset voivat ottaa tilanteesta kaiken irti käynnistämällä hyökkäyksiä, kuten sisäisiä tietojenkalastelukampanjoita, kiristyshaittaohjelmahyökkäyksiä tai sisäiseksi työntekijäksi tekeytymiseen perustuvia hyökkäyksiä. Tietovuodon kohteeksi joutunutta tiliä käyttäviä hyökkäyksiä on vaikea tunnistaa, koska ne tulevat yrityksen sisäiseltä käyttäjältä.

 • Vaarantuneiden käyttäjätunnusten tunnistus monitoroi ulkoisia tietolähteitä käyttäjiesi tunnusten osalta ja ilmoittaa heti, jos yrityksesi vaarantuneet tunnukset ovat joutuneet vääriin käsiin.
 • Hallintaportaalin yleiskuvauksessa näkyy vaarantuneiden tilien määrä organisaatiossa. Lisäksi näet tiedot käyttäjätunnusten vaarantumisen vakavuudesta sen mukaan, mitä tietoja on vaarantunut ja ovatko kyseiset käyttäjätunnukset vielä hyödynnettävissä

Helppo käyttöönotto

Mikäli olet meidän MagicOffice– tai Microsoft 365 -asiakkaamme, suoritamme käyttöönoton puolestanne nopeasti ja vaivattomasti ’avaimet käteen’ -periaatteella.

Voit halutessasi suorittaa myös itse käyttöönoton ohjatun asennustoiminnon avulla.

WithSecure Elements Collaboration Protection -palvelun hinnoittelu

Palvelu Hinta

WithSecuren tietoturva Microsoft 365 -palvelulle, 1-24 käyttäjää

3,90€ / kk
WithSecuren tietoturva Microsoft 365 -palvelulle, 25-99 käyttäjää 3,40€ / kk
WithSecuren tietoturva Microsoft 365 -palvelulle, 100-499 käyttäjää 2,90€ / kk
WithSecuren tietoturva Microsoft 365 -palvelulle, oppilaitoslisenssit Kysy tarjous

Tilaa tai kysy lisää:

Matti Glad

Matti Glad

Asiakkuuspäällikkö

Keskustellaan tarkemmin WithSecuren tietoturvapalvelusta

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteyksissä pikapuoliin. Käydään yhdessä läpi teidän tarpeenne WithSecuren tietoturvapalveluihin liittyen ja miten meidän tarjoamamme palvelut soveltuisivat juuri teidän yrityksellenne.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Käyttöohjeet

MagicOffice-palvelu on monipuolinen pilvipalvelu, joka sisältää sähköposti- ja viestintäpalvelun lisäksi useita hyödyllisiä palveluita

Katso käyttöohjeet

Myynnin yhteystiedot

Myynti: p. 010 328 4708, myynti@micromagic.fi
Tekninen tuki: p. 010 328 4709, tuki@micromagic.fi

Asiakastyytyväisyys on meille
ensiarvoisen tärkeää