Hyppää sisältöön

Accotilit Oy

"Micro Magicin kanssa odotukset ovat täyttyneet, jopa ylittyneet monilta osin. En osannut odottaa näin hyvää palvelua." - Varpu Sivula, toimitusjohtaja

Kirjoittanut Anna Perttunen
torstai 23. marraskuun 2023
2 min

Micro Magic ja Accotilit ovat tehneet tiivistä yhteistyötä pilvipalveluiden, tietoturvan ja työasemien saralla vuoden verran. Toimitusjohtaja Varpu Sivula kertoo, että hän on ollut yhteistyöhön hirvittävän tyytyväinen, sillä yhteistyö on ollut erinomaista. Hänellä on vahva luottamus kaikkeen Micro Magicin asiantuntijoiden tekemiseen.

Sivula kertoo, että aikaisemman kumppanin kanssa heillä oli vakavia ongelmia esimerkiksi tietoturvan ja palvelun saatavuuden kanssa. Sivulan odotukset uudelle kumppanille olivatkin: tietoturvan oikeanlainen hallinta, nopeampi palvelu sekä sovittujen asioiden hoitaminen.

 Micro Magicin kanssa odotukset ovat täyttyneet, jopa ylittyneet monilta osin. En osannut odottaa näin hyvää palvelua. Minulle toimitusjohtajana on ollut tosi tärkeää, että tiedän, kenelle soitan missäkin asioissa. Palvelu on aina henkilökohtaista ja sujuvaa, riippumatta siitä, soitanko jollekin henkilökohtaisesti vai yleiseen tukinumeroon. Myös asiakaspalvelun nopeus on poikkeuksellista, kertoo Accotilien toimitusjohtaja Varpu Sivula.

Tietoturvan osalta Accotilien kanssa suoritettiin aluksi kattava kartoitus tietoturvan nykytilasta. Sen perusteella tietoturvaan tehtiinkin merkittäviä parannuksia. Tällä hetkellä Sivula kertoo, että hän voi nukkua yönsä rauhassa, sillä hänellä on täysi luottamus siihen, että tietoturva hoidetaan asiaan kuuluvalla tavalla.

Lopuksi yhdeksi merkittävimmistä asioista Sivula nosti Micro Magicin ammattitaitoisen porukan.

Micro Magicillä on niin ammattitaitoista porukkaa, että he oikeasti osaavat auttaa niissä ongelmissa, joita meille syntyy. Nykyään minun ei itse tarvitse pähkiä ja selvittää noita asioita, sillä saamme palvelua heti kahden viikon tukipyyntöjen sijaan. Voinkin ehdottomasti suositella Micro Magicia IT-kumppaniksi, Varpu Sivula sanoo.

Artikkelin kuvassa Accotilit Oy:n toimitusjohtaja Varpu Sivula

Accotilit Oy

  • Vuonna 1990 perustettu Tamperelainen tilitoimisto
  • Taloushallinto- ja palkkahallintopalveluiden ammattilainen
  • Arvojen keskiössä laatu ja henkilöstön hyvinvointi
  • Liikevaihto n. 1,1 M €