Hyppää sisältöön

Tietoturvallisia IT-ratkaisuja asianajotoimistoille

Toimiva ja tietoturvallinen IT on asianajotoimistoille tärkeää. Koska asianajotoimistot lähtökohtaisesti käsittelevät paljon salaisia ja luottamuksellisia aineistoja, on IT-palveluiden ja laitteiden valintaan kiinnitettävä erityistä huomiota.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
perjantai 24. syyskuun 2021
1 min

Vuosien saatossa asianajotoimistot ovat nousseet yhdeksi tärkeimmistä asiakasryhmistämme. Tietoturva on keskeisessä roolissa asianajotoimistojen tietoteknisissä ratkaisuissa. Tästä johtuen sähköpostin salauspalvelu onkin ollut varsin usein ensimmäinen palvelu, jota olemme alkaneet asiakkaillemme tuottaa. Tämän jälkeen asiakassuhde on usein syventynyt ja tarjoammekin monille asianajotoimistoille nykyisin IT-palvelut erittäin kattavasti.

97% suomalaisista asianajotoimistoista on 1-10 asianajajan yrityksiä. Koska olemme keskittyneet tarjoamaan tietoturvallisia IT-palveluita PK-yrityksille, on palvelutarjontamme osoittautunut erinomaisesti asianajotoimistojen tarpeita vastaavaksi.

Tietoturvallisia IT-ratkaisuja asianajotoimistoille, olkaa hyvät.

Sinetöity kirje

Salaiset aineistot turvallisesti sähköpostissa

Magic SafeMail mahdollistaa luottamuksellisten ja salaisten aineistojen kahdensuuntaisen lähettämisen sähköpostitse. Koska asianajajat käsittelevät päivittäin tämän kaltaisia tietoja, on salattu sähköposti nykyisin käytännössä jokaisen asianajajan vakiovaruste.

Salattu sähköpostipalvelumme Magic SafeMail integroituu saumattomasti yhteen Microsoft 365- ja Google Workspace -sähköpostien kanssa. Tutustu Magic SafeMail -palveluumme

Sähköinen allekirjoitus

Dokumenttien allekirjoitus helposti, turvallisesti ja edullisesti

Oletko joskus ollut tilanteessa, jossa dokumentin allekirjoitus hoidetaan mitä monivaiheisimmilla ketjuilla: dokumentit lähetetään sähköpostitse, tulostetaan, allekirjoitetaan, skannataan, lähetetään jälleen sähköpostitse jne.?

Sen lisäksi, että kuvattu toimintatapa on vaivalloinen, hidas ja kallis, on se myös varsin turvaton. Pahimmillaan sopimukset liikkuvat internetissä salaamattomina ja lopulta mitään varmuutta allekirjoituksen todellisesta suorittajasta ei ole.

Sähköinen allekirjoituspalvelumme MagicSign on helppokäyttöinen, nopea ja turvallinen tapa dokumenttien allekirjoittamiseen.

Tutustu MagicSign-palveluumme

Tiedostojenhallinta

Tietoturvallinen pilvipalvelu tiedostoille

Magic ShareFile on monipuolinen ja tietoturvallinen palvelu tiedostojen jakamiseen ja hallintaan. Magic ShareFile toimii erinomaisesti asianajotoimiston tiedostojen säilytyspaikkana.

Tiedostot ovat tallessa Suomessa sijaitsevilla palvelimilla. Palveluun on helppo määrittää erilaisia käyttöoikeuksia, joilla varmistutaan oikeiden henkilöiden pääsystä oikeisiin aineistoihin.

Palvelun kautta voidaan myös hoitaa kahdensuuntaista tiedostojen vaihtoa asianajotoimiston ja asiakkaiden välillä.

Tutustu Magic ShareFile -palveluumme

Tilitoimiston luotettu IT-kumppani

Microsoft 365 ja paljon enemmän

MagicOffice-palvelumme pohjautuu Microsoft 365 -palveluun, mutta pelkkien lisenssien lisäksi tarjoamme yrityksenne käyttöön rautaisen asiantuntemuksemme.

Olemme tavoitettavissa, kun tarvitsette apua. MagicOffice-asiakkaanamme kaikki yrityksenne työntekijät voivat olla yhteydessä meihin, kun sähköpostin käyttö tökkii. Tukipalvelumme on tavoitettavissa arkisin aina klo 7.00-17.00.

Opastamme myös Microsoft 365:n muiden ominaisuuksien kanssa. Teams, SharePoint ja lukuisat muut palvelut ovat hyödyksi vasta, kun kaikki yrityksen työntekijät osaavat hyödyntää palveluja monipuolisesti.

Tutustu MagicOffice-palveluumme

Cloud-näppäin

Tiedostojen varmuuskopiointi pilveen

Vaikka nykyisin useimmiten tiedostot on tallennettuna erilaisiin pilvipalveluihin, on silti usein myös tietokoneelle tallennettuna tärkeitä dokumentteja. Työasemalla voi olla yrittäjän omia tiedostoja tai esimerkiksi oikeuskäsittelyyn liittyviä tiedostoja, joiden halutaan olevan käytettävissä myös ilman verkkoyhteyttä.

MagicBackup-varmuuskopiointipalvelu tallentaa työasemalla olevat tiedostot helposti ja edullisesti turvalliseen pilveen. Tietokoneen kiintolevyn hajotessa tai varkaustapauksessa voidaan tärkeät tiedostot menettää, mikäli varmistuspalvelu ei ole toiminnassa. Muistathan myös salata tietokoneesi kiintolevyn. Varkaustapauksessa tämä on ensiarvoisen tärkeää, jotta varas ei pääse käsiksi tietokoneen tiedostoihin.

Varmuuskopiointipalvelu toimii automaattisesti eikä hidasta tietokoneen käyttöä. Ikävän tilanteen sattuessa tiedostot on helppo palauttaa pilvestä takaisin käyttöön.

Tutustu MagicBackup-palveluumme

Shoppailua varastohallissa

Laadukkaat laitteet

Toimitamme yrityksellenne tietokoneet, tulostinlaitteet, neuvotteluhuoneiden AV-laitteet ja monet muut tuotteet nopeasti ja vaivattomasti.

Verkkokauppamme tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman laitteita eri valmistajilta. Jos et itse halua kahlata läpi laiteviidakon, autamme mielellämme. Ota yhteyttä, niin kartoitamme juuri teidän tarpeisiinne sopivat laitteet ja halutessanne suoritamme myös käyttöönottoasennukset.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan

Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta

Korkea asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Olemme helposti lähestyttävissä ja avustamme asiakkaitamme kaikissa eteen tulevissa IT-tarpeissa.