Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

08.04.2013

Magic Group vieraili World Hosting Days 2013 -tapahtumassa

Maailman suurin hosting-tapahtuma World Hosting Days järjestettiin 19.-21.3. Europa Parkissa Saksan Rustissa. Magic Group yhtiöiden toimitusjohtaja Timo Haapavuori osallistui tapahtumaan nyt toista kertaa. World Hosting Days kerää yhteen kaikki keskeiset toimijat hosting-alalta ympäri maailmaa. Tilaisuudessa esitellään alan uusimmat trendit, mutta ennen kaikkea kyseessä on verkostoitumistapahtuma, jossa luodaan uusia kumppanuuksia ja ylläpidetään olemassa olevia.

"Oli hienoa huomata miten vuosien saatossa varsin monet hosting-alan toimijat ovat tulleet tutuiksi. World Hosting Days olikin erinomainen tilaisuus syventää jo olemassa olevia kumppanuuksia. Vajaan viikon aikana solmittiin myös useita uusia tuttavuuksia ja monet näistä kääntyvätkin varmasti kumppanuuksiksi tulevaisuudessa", summaa toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Magic Cloud, Citrix, Interworks ja Nimateks ovat yhdessä toteuttamassa pilottihanketta, jolla automatisoidaan Magic Cloudin koko pilvipalveluiden hallinta. Uusi hallintaportaali integroi pilvipalvelun taloushallintajärjestelmään, sekä mahdollistaa asiakkaille palveluiden hallinnan verkkopankeistakin tutunkaltaisen itsepalveluportaalin kautta. Portaalin käyttö on luonnollisesti ajasta ja paikasta riippumatonta.

Nyt työstettävän pilotin on tarkoitus toimia "best practise" -tyyppisenä toteutuksena ympäri maailmaa vastaavanlaisissa toteutuksissa. Citrixin messuosastolla tämä neljän yrityksen yhteinen hanke saikin osakseen arvoistaan huomiota. Projektin edistyessä tulemme tiedottamaan aiheesta lisää myös omille asiakkaillemme.