Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

28.01.2009

Haemme teknistä asiantuntijaa nuorekkaaseen yritykseemme

Micro Magic Oy on tällä hetkellä Ikaalisissa, Nummelassa ja Porissa toimiva täydenpalvelun IT-talo, joka tarjoaa palveluitaan sekä yrityksille että yksityisille. Micro Magic myy IT-laitteita, -ohjelmia ja tarvikkeita, tarjoaa asennus-, huolto-, sekä ylläpitopalveluita ja toimii pk-yrityksille kokonaisvaltaisena IT-järjestelmien toimittajana. Yritys on perustettu Ikaalisissa 1996.

Nyt haemme Ikaalisiin Teknistä asiantuntijaa huolehtimaan asiakkaidemme palvelinympäristöistä. Odotamme sinun omaavan tietoteknisen koulutuksen. Toivomme sinulta näyttöä tietoteknisistä työtehtävistä palvelinten kanssa. Toivomme sinun hallitsevan myös englanninkielen vähintään kohtuullisesti. Kaiken tämän lisäksi olet ulospäinsuuntautunut, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen.

Työtehtäväsi on asiakkaidemme palvelin ympäristöjen ylläpitäminen sekä uusien palvelinympäristöjen asentaminen. Olet yhteydessä jatkuvasti niin asiakkaisiin kuin valmistajiinkin puhelimella, sähköpostilla, sekä henkilökohtaisten tapaamisten muodossa. Palvelinympäristöissämme törmäät esimerkiksi seuraaviin laitteisiin, ohjelmistoihin ja tekniikoihin: Windows Server 2003, Windows Server 2008, Small Business Server 2003, Small Business Server 2008, Exchange Server 2003, Exchange Server 2007, Citrix XenApp, Watchguard palomuurit, Microsoft ISA, F-Secure, Symantec BackupExec, Microsoft SharePoint Server, HP Proliant palvelimet, HP ProCurve kytkimet, jne. Aikaisempi osaaminen näistä ja/tai muista vastaavista tuotteista auttaa varmasti työssä. Mikäli olet mahdollisesti jo suorittanut Microsoftin, HP:n, Citrixin, Ciscon, tms. sertifiointeja, niin toimii se hyvänä näyttönä osaamisestasi, mutta ei ole työpaikan saannin edellytys.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan IT-alan sydämessä. Kevyt, nuorekas ja joustava organisaatiomme antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi. Työssäsi saat olla jatkuvasti tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Jokainen työpäivä on varmasti erilainen.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen timo.haapavuori@micromagic.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Liitäthän hakemukseen palkkatoivomuksen, kopiot todistuksistasi, sekä CV:n. Myös oppisopimus voi joissain tilanteissa olla mahdollinen.


Ikaalisissa 28.1.2009

Micro Magic Oy


Timo Haapavuori
toimitusjohtaja