Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

13.02.2009

Micro Magic pikkujouluili alkuvuodesta

Micro Magic juhli pikkujoulujaan jo perinteeksi tulleeseen tapaan näin alkuvuodesta varsinaisen joulun jälkeen. Pikkujoulujen vietto on siirretty tavanomaisesta ajankohdasta hektisen ajan vuoksi hieman myöhäisempään ajankohtaan.

Kuten tapana on ollut, on pikkujoulujen määränpää salainen, ja etukäteen se on tiedossa vain toimitusjohtajalla. Tällä kertaa matka suuntasi aamulla ensin Turun satamaan, jossa astuimme laivaan. Laivassa oli maittavan aamiaisen jälkeen vuorossa asiapainotteinen palaveri. Maarianhaminassa astuimme laivasta ja siirryimme hotelliin, jonka konferenssihuoneessa jatkoimme edelleen asiapitoisella linjalla.

Virallisen osuuden jälkeen olikin sitten lupa vaihtaa hieman rennompaan tyyliin. Illalla söimme erittäin maittavan aterian, jonkä ääressä vierähtikin rattoisasti useampi tunti.

Seuraavana päivänä kulttuuritarjonnasta piti huolen tutustuminen Ahvenanmaan merimuseoon. Kokonaisuudessaan matka oli erittäin onnistunut, ja uskomme, että Micro Magic'n henkilökunta on sekä asia- että virkistyspitoisen tapahtuman jälkeen entistä valmiimpi palvelemaan asiakaskuntaamme.