Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

07.09.2005

Micro Magic Palkintomatka Huuma ohjelman nauhoituksiin.

Lauantaina 3.9.2005 Lähti n 20 hengen ryhmä Porin linja-autoasemalta kohti Pasilaa Huuman kuvauksiin. Ryhmä kokoontui niistä onnellisista voittajista joiden nimet Taru Valkeapää arpoi Micro Magicin Porin liikkeen avajaisissa 13.8.Muutaman peruutuksen johdosta ryhmän nuorimmat saivat ottaa vanhempansa mukaan.

Koska matkaan oli varattu hyvin aikaa, kiirettä ei ollut ja leppoisa tunnelma vallitsi Kaarimatkojen bussissa. Matkalla pidettiin sopiva jaloittelutauko Forssan uudistuneessa Autokeitaassa.

Perillä Pasilassa oltiin hyvissä ajoin ennen vaadittua kello seitsemää. Siellä meidät otettiin vastaan ja muutaman virvokkeen sekä sipsien jälkeen pääsimmekin studioon joka oli hämännyt koollaan telkkarissa. Studio oli huomattavassti pienempi livenä!

Teknisiä "ongelmia" oli kuvausten aikana, mutta loppujen lopuksi niistä selvittiin. Nauhoituksen jälkeenpäin nähtyään ymmärsi miksi koiranpennun luovutusta edeltänyttä briiffausta ei näytetty studioyleisölle.

Studion kuumuus sai paidat hikoamaan yleisöllä ja jo aiemmin päivällä kameroille esiintynyt Dingo sai yleisön viimeistään kuumaksi. Kotona varmasti näytti, että Dingo oli livenä paikalla. Kotimatka ja paluu arkeen koitti heti kuvausten jälkeen. Osalla jo tekstiviestit piippailivat, kun kaverit kotona olivat bonganneet uuden julkkiksen.

Micro Magic kiittää kaikkia mukana olleita mukavasta reissusta!