Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

15.12.2009

Micro Magic uusiin toimitiloihin Porissa

Micro Magic muutti lauantaina 28.11. uusiin toimitiloihin Porissa. Uusi osoite on Isolinnankatu 18. Myymälä löytyy nyt samojen ovien takaa K-Supermarketin ja Alkon kanssa. Vaikka muuttomatka vanhoista tiloista ei ollut kuin pari sataa metriä, on myymälä nyt huomattavasti näkyvämmällä ja helpommin lähestyttävällä paikalla. Nyt tietokoneliikkeessä on kätevä poiketa esimerkiksi päivittäisten ruokaostosten lomassa.

Lauantaina järjestetty avajaistempaus veti myymälään täyteen innostuneita ja uteliaita ihmisiä. Myymälässä oli tarjolla maukasta täytekakkua kahvin kera. Vain noin kolmessa tunnissa oli 400 hengen kakkulautaset tyhjänä. Lapset saivat mukaansa ilmapalloja ja tietenkin luvassa oli myös arvontaa. Arvonnassa voittaneiden nimet löydät jutun lopusta.

Avajaisiin oli viritetty myös toinen toistaan parempia tarjouksia, ja tuotteet vaihtoivatkin vauhdikkaasti omistajia. Myymälä sai kehuja uudesta näkyvästä liikepaikasta ja myyjien palveluhalukkuutta kiiteltiin kovasti.

Porin muutto oli Micro Magic’lle tälle vuodelle jo toinen, kun aiemmin syksyllä Nummelan toimipiste muutti uusiin näyttäviin liiketiloihin. Nyt kaikki ketjun kolme myymälää, Ikaalisissa, Nummelassa ja Porissa ovat tyylikkäästi linjassa keskenään, ja asiantuntevat myyjät ovat valmiina palvelemaan.

Samaan aikaan Porin muuton kanssa, aiemmin osapäiväisenä työntekijä toiminut Joni Kytölä aloitti kokopäiväsenä työntekijänä Micro Magic’ssä. Juha Ahonen jatkaa liikkeen myymäläpäällikkönä. Resurssien parantuessa on mahdollista tarjota entistä paremmin muun muassa asiakkaiden luona tehtäviä asennuksia. Suoritamme kaikki IT-asennukset vankalla ammattitaidolla niin yritysten kuin kuluttajienkin omissa tiloissa.

Micro Magic toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaan tervetulleiksi uuteen myymälään osoitteessa Isolinnankatu 18.

Arvonnassa onni suosi seuraavia henkilöitä:

Pääpalkintona olleen Acerin kannettavan tietokoneen voitti
Ritva Hautiainen, Sastamala

Nortonin tuotepaketit voittivat:
Sami Nurmi, Huittinen
Martti Gröhn, Pori
Jarmo Juuso, Pori
Arja Hietikko, Pori
Merita Valkeapää, Oulu

Kaikille voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Micro Magic onnittelee kaikkia voiton saaneita!