Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

07.06.2010

Micro Magic laajensi Tampereelle

Micro Magic Oy on laajentanut toimintaansa 24.5.2010 Tampereelle. Se avasi yhdessä ASP-Yhtiöiden kanssa toimiston vappuna valmistuneeseen Technopoliksen teknologiakeskukseen Tampereen yliopiston viereen. Tampereen toiminta keskittyy palvelemaan kasvavaa yritysasiakkaidemme joukkoa, joista merkittävä osa toimii jo tälläkin hetkellä Tampereella, kertoo toimitusjohtaja Timo Haapavuori. Hänen asemapaikkansa tulee jatkossa sijaitsemaan Tampereen toimistossa.

Micro Magic, joka on aloittanut toimintansa 1996, on toiminut tähän asti Ikaalisissa, Nummelassa ja Porissa, joissa sillä on myymälät. Tärkeä kasvualue yrityksellä on viime vuosina ollut erilaisten yritysratkaisujen toteuttaminen ja ylläpitäminen. Merkittävän erityiskohderyhmän asiakaskunnasta on muodostanut eri puolilla maata sijaitsevat tilitoimistot.

NIMITYS Tommi Vuorinen on aloittanut 26.4. Micro Magic’n teknisenä asiantuntijana. Myös Vuorinen tulee jatkossa työskentelemään Tampereen toimitiloissa. Tommi on koulutukseltaan tietokoneasentaja. Edellisessä työpaikassaan AsapComissa Tommi toimi huoltoteknikkona.

Lisätietoja: Micro Magic Oy, toimitusjohtaja Timo Haapavuori
Puh. 050 584 2585, timo.haapavuori@micromagic.fi