Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

01.09.2010

Micro Magic ja MagicDesk näyttävästi esillä Finnair Mastersissa

Micro Magic julkaisi Finnair Mastersissa MagicDeskin, joka on yrityksille suunnattu täysin uudenlainen palvelukokonaisuus yrityksen tietotekniikan ulkoistamiseksi. Micro Magic’n expopisteellä oli mahdollisuus tutustua uutuuteen ja sen ominaisuuksiin. Vaikka tilaisuudessa ihmisten ajatukset olivatkin keskittyneet vahvasti golfiin, keräsi MagicDesk kiinnostuneita kuulemaan tuotteesta. Lanseeraus keräsi myös muualla näyttävästi medianäkyvyyttä, muun muassa Kauppalehden ja ITNyt:n verkkosivuilla.

Itse golfkilpailu oli jälleen mieliinpainuva. Kisoja saatiin pelata niin kuivalla kuin märälläkin kentällä, ja kolmen päivän turnauksen jälkeen voiton nappasi Etelä-Afrikan Lee-Anne Pace. Kilpailun paras suomalainen oli Kaisa Ruuttila. Kaisan kierroksiin mahtui hyviä onnistumisia mutta myös tukalia paikkoja. Micro Magic’n pojat Jani ja Kimmo saivat seurata vain parin metrin etäisyydeltä kun Kaisa toisella kierroksella kentän kuudennella väylällä taisteli tiensä ensin hiekkaesteen kautta vesiesteeseen ja yhden rangaistuslyönnin saattelemana lopulta reikään asti.

Micro Magic’n expopisteellä oli MagicDeskin lanseerauksen lisäksi F-Securen onnenpyörä, joka pyörikin vauhdikkaasti koko viikonlopun ajan. Onnenpyörä oli jaettu sektoreittain eri vuosilukuihin ja palkinnon sai pokata pyörän pysähtyessä joko Micro Magic’n perustamisvuoteen 1996 tai kuluvaan vuoteen, eli 2010. Expopisteellä oli esillä myös Brotherin mustesuihku- ja lasertulostimia sekä IBM blade -palvelin.

Micro Magic oli myös Finnair Mastersin virallinen IT-tuki. Ennakkojärjestelyt oli hoidettu mallikkaasti, eikä viikonlopun aikana vastaan tullut mitään isoja ongelmia. Micro Magic kiittää kaikkia IT-ympäristön ylläpitoon osallistuneita.