Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

09.11.2010

Micro Magic oli mukana Digiexpossa Helsingin Messukeskuksessa

Micro Magic osallistui marraskuun alussa Helsingin Messukeskuksessa järjestettyyn Digiexpoon. Micro Magic’n osastolla oli mukana IT-alan kovimpiin brändeihin kuuluvat F-Secure, Brother ja Targus. Viikonlopun aikana messuilla vieraili ennätysmäärä kävijöitä, kaikkiaan lähes 70 000 ihmistä.

Micro Magic’n Digiexpo-osastolla oli huikeita messutarjouksia niin tulostimista, tietoturvaohjelmistoista, kannettavien laukuista kuin monista muistakin tuotteista. Brotherin DCP-J315W, MFC-5890CN ja PT-1005F tulostimien ällistyttävät tarjoushinnat saivat innokkaan vastaanoton ja lähes sadan tulostimen messuvarasto myytiinkin loppuun vauhdikkaasti.

Nuoriso oli innoissaan Micro Magic’n messuosastolla olleesta F-Securen pallonheitosta. Pelissä yritettiin torjua palloilla vaarallisia viruksia. Tehtävä osoittautui melko haastavaksi, mutta myös tyylikkäitä onnistumisia nähtiin.

Kokonaisuudessaan Digiexpo oli erittäin onnistunut messutapahtuma, jossa viihtyivät hyvin niin vierailijat kuin näytteilleasettajatkin.

Micro Magic kiittää kaikkia messuosastolla vierailleita ja toivottaa kaikille erittäin mukavaa talven odotusta.