Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

04.11.2005

BIGblue Mecter

Micro Magic Oy julkaisi perjantaina 4.11. uuden joka kodin täydellisen viihdekeskuksen. BIGblue Mecteriksi ristitty tietokone on erityisesti olohuoneisiin suunniteltu monitoimitietokone. Käytännössä sillä pystytään korvaamaan muun muassa digitelevisio, videot, DVD-soitin, stereot, pelikonsoli, kovalevytallennin ja niin edelleen. Kone toimii myös aivan tavallisena tietokoneena, eli sillä onnistuu internetissä surffailu, tekstinkäsittely tai vaikkapa pelaaminen.

Micro Magic on ensimmäinen valmistaja, joka tuo markkinoille suomenkielisen Windows Media Centeriin pohjautuvan tietokoneen. Itse asiassa suomenkielisen Media Centerinkin julkaisupäivä oli perjantaina. Eli samana päivänä kun Microsoft julkaisi uuden viihdekäyttöjärjestelmän, Micro Magic toi jo siihen pohjautuvan valmiin tietokoneen markkinoille.

Tiettävästi monet suuret valmistajat, muiden muassa HP, julkaisee oman Media Center tietokonemallinsa vasta ensi vuoden puolella. Micro Magic päätti lähteä viihdekeskusmarkkinoille heti eturintamassa. Me uskomme, että se on joka tapauksessa sellainen osa-alue, joka lähtee varmasti todella nopeasti kasvattamaan suosiotaan, kunhan se saadaan ihmisten tietoisuuteen. Uudessa Mecter koneessa on kiinnitetty paljon huomiota olohuonekäytettävyyteen. Suurta osaa tietokoneen toiminnoista pystytään hallitsemaan koneen mukana tulevalla kaukosäätimellä. Lisäksi pakettiin kuuluu erityisesti Media Center käyttöön suunniteltu langaton näppäimistö. Näppäimistöön on yhdistetty myös hiiri, joka on hieman saman tyylinen kuin kannettavissa tietokoneissa. Koneen käyntiääni on saatu myös todella hiljaiseksi.

Ensimmäisten testien perusteella BIGblue Mecter vaikuttaa monipuoliselta ja toimivalta paketilta. Tietokoneen valikot ovat tehty hyvin selkeiksi ja sellaistenkin, jotka eivät aikaisemmin ole käyttäneet tietokonetta, on myös varmasti helppo päästä sinuiksi laitteen kanssa sen selkeän suomenkielisen käyttöliittymän ja ohjeiden avulla.

Lisätietoja.

Kimmo Haapavuori
Micro Magic Oy
Ikaalinen
050-3766154
kimmo.haapavuori@micromagic.fi