Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

13.12.2010

Micro Magic vieraili Mukanetin jäsenillassa Tampereella

Mukanetti on Tampereella toimiva senioireiden tietotekniikkayhdistys. Yhdityksen tarkoituksena on parantaa tietotekniikan perusvalmiuksia järjestämällä koulutusta ja ohjausta.

Yhdistys järjesti maanantaina 13.12. vuoden 2010 viimeisen jäsenillan, jossa Micro Magicin liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori oli kertomassa tietotekniikan nykytilasta. Illan aikana käytiin läpi muun muassa tietokoneisiin, käyttöjärjestelmiin ja tulostamiseen liittyviä asioita.

Eniten keskustelua sai aikaan nettiliittymät. Mobiililaajakaistat ovat tullet jäädäkseen ja joillain alueilla se on myös ainoa vaihtoehto. Pääsääntöisesti mobiililaajakaistat saivat yleisöltä hyväksyviä kommentteja mutta ongelmatilanteissa avun saaminen oli osoittautunut vaikeaksi. Suurien operaattoreiden tukipuhelimissa soi yleensä vain musiikki ja jos ihmisen saa kiinni, ei useinkaan apua ongelmaan ole löytynyt.

Näissä kuvioissa Micro Magic pyrkii aina toimimaan mahdollisuuksien mukaan asiakkaan ja operaattorin välissä. Asiakkaan on helppo saada yhteys Micro Magicin henkilökuntaan ja useat ongelmat on mahdollista ratkaista tätä kautta. Tarvittaessa Micro Magicillä on usein myös paremmat ja nopeammat linkit operaattorin suuntaan, jolloin asioiden hoitaminen asiakkaalle päin sujuu joutuisasti.

Vaikka Micro Magicilla ei tällä hetkellä ole varsinaista kivijalkamyymälää Tampereella, herätti Micro Magicin palvelut ja asiakaslähtöinen suhtautuminen mielenkiintoa. Micro Magic lupaakin olla valmiina palvelemaan parhaansa mukaan kaikkia Mukanetin jäseniä ja toki myös muita senioireita ja tamperelaisia.

Micro Magic kiittää mahdollisuudesta osallistua Mukanetin jäseniltaan ja toivottaa kaikille mukanettiläisille oikein hyvää ja rauhaisaa joulua!