Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

28.01.2011

Vuoden 2011 Tili- ja veropäivillä riitti vilinää

Micro Magic osallistui tammikuun lopulla järjestettyyn Tili- ja veropäivät 2011 -tapahtumaan. Tapahtuma kerää vuosittain taloushallintoalan ammattilaiset saman katon alle Helsingin Finlandiatalolle. Tänä vuonna vierailijoita oli noin 1400, eli vilinää ja vilskettä riitti.

Kaksi päiväisen tapahtuman aikana Finlandiatalon isossa salissa pidettiin luentoja liittyen verotukseen ja taloushallintoon. Tietotorilla puolestaan oli monia alan asinatuntijoita näytteilleasettajina. Mukana oli myös Micro Magic, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus tilitoimistojen IT-ympäristöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta.

Micro Magic esitteli tapahtumassa ensisijaisesti MagicDesk-pilvipalvelua, joka soveltuu erinomaisesti erikokoisille tilitoimistoille. Palvelu herättikin kävijöissä suurta mielenkiintoa. MagicDesk vapauttaa yrityksen voimavarat täysipainoisesti omaan ydinliiketoimintaan. Tämä oli seikka, joka sai monet yrittäjät innostumaan.

Kokonaisuudessaan tapahtuma oli oikein mukava, ja varmasti monia uusia mielenkiintoisia ajatuksia ja yhteistyökuviota lähti liikkeelle.

Micro Magicin tarjoamasta MagicDesk-pilvipalvelusta löytyy paljon mielenkiintoista tietoa websivuiltamme: MagicDesk Pilvipalvelu