Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

02.03.2011

Micro Magicin työntekijät pikkujouluissa Liettuassa

Micro Magic on viettänyt työntekijöiden kanssa pikkujouluja perinteisesti aina hieman ison joulun jälkeen, niin myös tänä vuonna. Matkaan on perinteisesti lähdetty kokolailla sokkona, eli määränpäätä ei matkamiehet ole toimitusjohtajaa lukuunottamatta tienneet. Matkaan lähdettiin isolla joukolla. Ikaalisista mukaan lähtivät Keijo, Jani, Matti sekä Kimmo. Porista liikenteesen lähti Juha sekä Joni. Nummelasta puolestaan tien päälle hyppäsivät Matti sekä Thomas. Ja mukana tietenkin myös itse toimitusjohtaja Timo.

Ensimmäiset koordinaatit veivät perjantai-iltana Tampereelle, jossa väki koottiin kasaan. Sieltä matka jatkui Pirkkalan lentokentälle, josta nousimme Kaunasiin vievään koneseen. Pikkujoulujen määränpää olisi siis Kaunas, tai näin ainakin kaikki vielä lentokoneessa uskoivat.

Lentokoneen laskeuduttua oli kentällä vastassa kuljettaja ja matka jatkuikin yllättäen vielä Vilnaan. Vilnaan päästyämme kello näytti jo sen verran paljon että väsyneet matkalaiset päättivät käydä läheisen McDonald'sin Drive-Inissä hakemassa hieman murkinaa ja tämän jälkeen kutsuikin jo höyhensaaret.

Lauantaina oli aamiaisen jälkeen tiedossa palaveri. Kuusi tuntiseksi venyneessä istunnossa käytiin läpi monia yrityksen asioita. Paljon saatiin uusia ajatuksia, tulevaisuuden suunnitelmia hiottiin ja stretigioita mietittiin. Eväitä saatiin taas paljon liiketoiminnan kehittämiseen ja varmasti monia uusia hyviä juttuja on vuoden mittaan luvassa.

Palaverin ja pienen tauon jälkeen suunnattiin Vilnan vanhaan kaupunkiin syömään illallista. Koko illallinen olikin todella maittava. Täytyy sanoa, että äärimmäisen harvoin on tullut syötyä niin erinomaista ruokaa kuin nyt oli tarjolla. Jälkikäteen saimmekin kuulla, että kyseinen ravintola on yksi Vilnan arvostetuimmista.

Hyvän ruoan jälkeen olikin sitten aika vaihtaa hieman vielä enemmän viihteen puolelle. Löysimmekin oikein mukavan baarin illan jatkamiseen. Yksi jos toinenkin kävi pyörähtelemässä tanssilattian puolella ja hauskaa riitti pikkutunneille asti.

Seuraavana aamuna ei kuitenkaan ollut aikaa liian pitkään nukkumiseen. Aamiaisen jälkeen oli luvassa Vilnan kiertoajelu. Oppaana toiminut nuori neito tiesi ja tunsi uskomattoman hyvin asiansa ja tunnelma oli okein mukava. Kiertoajelun välissä käytiin meripihkamuseossa ja kierros päättyi KGB:n entisiin toimitiloihin. KGB:n tiloissa saimme kuulla mielenkiintoisia tositarinoita. Joskaan ne eivät olleet välttämättä kovin iloista kuultavaa.

Kulttuuriannoksen jälkeen kävimme syömässä vielä maittavan lounaan, jonka jälkeen kutsuikin taas lentokenttä ja paluu kotisuomeen. Yksi unohtumaton matka oli jälleen takanapäin.

Kerran vuodessa järjestettävät työntekijöiden pikkujoulut on ehdottomasti Micro Magicin vuoden tärkein sisäinen tapahtuma. Pikkujouluissa käydään paljon läpi menneitä ja tulevia asioita ja toki osansa on myös tiimityön kehittämisellä ja yhteispelin tehostamisella.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä seuraavat pikkujoulut tuovatkaan tullessaan.