Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

09.03.2011

Kolme uutta tulokasta BIGblue-tietokonemallistoon

BIGblue-tietokonemallistoon on saapunut kolme mielenkiintoista tietokonemallia. Konemallit kulkevat nimillä Pixie 4163, Wyvern 5129 sekä Golem 6127.

BIGblue Pixie 4163 on erinomainen valinta kodin yleiskoneeksi. Moniin edullisiin peruskoneisiin verrattuna Pixie 4163 tarjoaa monia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tietokoneen tehopuolesta vastaa AMD:n kaksiytiminen prosessori sekä 4 gigatavua huippunopeaa DDR3 keskusmuistia. Tietokone on varustettu langattomalla näppäimistöllä ja hiirellä sekä erinomaisen äänenlaadun takaavilla stereokaiuttimilla. Valokuvien käsittelyä helpottaa muistikortinlukija joka tukee peräti 17 erilaista muistikorttia.

Tehokkaampaa konetta etsiv√§lle BIGblue Wyvern 5129 on varma valinta. Intelin uusi i3-prosessori yhdess√§ Nvidian tehokkaan n√§yt√∂nohjaimen kanssa antaa vauhtia raskaampiinkin 3D-peleihin. Tietokoneesta l√∂ytyy per√§ti kymmenen kappaletta USB 2.0 liit√§nt√∂j√§. √Ą√§nenlaadusta vastaa 7.1 kanavainen HD-tason √§√§nikortti.

Kun tietokoneelta haetaan parasta mahdollista suorituskykyä, on BIGblue Golem 6127 selkeä valinta. Intel i5-prosessori, 6 gigatavua DDR3 keskusmuistia ja pelaajien suosikkinäytönohjain, Radeon HD6850, takaavat, että vauhti ei hyydy kesken kovimmankaan käytön. Tietokone on varustettu Blu-ray -asemalla. Koneen monipuolisista liitännöistä kertovat HDMI-liitäntä sekä USB 3.0 liitännät.

Kaikki BIGblue-tietokoneet toimitetaan kahden vuoden takuulla. Niihin on valmiiksi asennettuna suomenkielinen Windows 7 käyttöjärjestelmä. Koneissa on myös vakiona F-Securen tietoturvaohjelmisto 12 kuukaudeksi.

Lisätietoa uutuusmalleista löydät BIGblue-sivustolta