Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

15.04.2011

Uusia yrityskäyttöön suunniteltuja BIGblue-koneita

BIGblue-tietokonemalliston yrityskoneet ovat uudistuneet. Uusia konemalleja on kaikkiaan kolme ja ne kulkevat mallinimillä Pixie 4631, Wyvern 5631 sekä Golem 6628.

BIGblue Pixie 4631 on suunniteltu normaaliin toimistokäyttöön. Laite on juuri oikea valinta, kun halutaan käyttää Office-ohjelmia, sähköpostia, taloushallinnon sovelluksia sekä websovelluksia. Pixie 4631 tietokoneessa on 4 gigatavua huippunopeaa DDR3-keskusmuistia sekä kaksiytiminen Intel E6500 prosessori.

Uuden malliston Wyvern 5631 on suunniteltu enemmän tehoa ja ominaisuuksia vaativalle käyttäjälle. Tietokoneen tehoista vastaa uusi tehokas Intel Core i5-660 prosessori. Prosessori on varustettu 4 megatavun Smart Cache välimuistilla

Malliston tehokkain tulokas on Golem 6628. Tietokoneesta löytyy huikeat 8 gigatavua nopeaa DDR3 keskusmuistia. Prosessorina on Intel Core i7-870. Tämä neliytiminen prosessori sisältää Smart Cache välimuistia 8 megatavua, mutta sen maksimi TDP arvo on kuitenkin vain 95 wattia. Tietokone tukee Intelin vPro tekniikkaa. Näin ollen tietokone tukee siis useita Intelin tärkeitä tekniikoita, kuten Intel AMT, Intel Virtualization Technology (Intel VT) sekä Intel Trusted Execution Technology (Intel TXT).

Kaikki BIGblue-koneet ovat valmiiksi käyttökuntoon asennettuja ja ne toimitetaan kahden vuoden takuulla. Haluttaessa takuu on myös laajennettavissa kolmeen vuoteen.

Lisätietoa uutuusmalleista löydät BIGblue-sivustolta