Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

11.10.2011

Avoin myyjän paikka Ikaalisissa

Micro Magic Oy on tällä hetkellä Ikaalisissa, Nummelassa, Porissa ja Tampereella toimiva täydenpalvelun IT-talo, joka tarjoaa palveluita sekä yrityksille että yksityisille. Micro Magic myy IT-laitteita, -ohjelmia ja tarvikkeita, tarjoaa asennus-, huolto-, sekä ylläpitopalveluita ja toimii pk-yrityksille kokonaisvaltaisena IT-järjestelmien toimittajana. Yritys on alun perin perustettu Ikaalisissa 1996.

Nyt haemme Ikaalisten liikkeeseemme myyjää hoitamaan etupäässä myymälässä tapahtuvaa myyntiä ja asennuksia. Olet koulutukseltasi teknisen- tai kaupallisenkoulutuksen suorittanut. Toivomme sinulta näyttöä joko kaupallisista tai teknisistä työtehtävistä. Edellytämme sinulta myös koulutus- ja työtaustastasi riippumatta vahvaa tietoteknistä osaamista. Toivomme sinun hallitsevan myös englanninkielen vähintään kohtuullisesti. Kaiken tämän lisäksi olet ulospäin suuntautunut, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja järjestelmällisesti kiireisinäkin aikoina. Sopeudut myös ryhmään ja tarvittaessa myös pystyt johtamaan ryhmää ja vastaamaan työskentelyn sujuvuudesta.

Työtehtäväsi on hoitaa myynti- ja asennustehtäviä niin liikkeessä kuin myös asiakkaiden tiloissa. Tehtäviisi kuuluu päivittäisten myynti- ja asennustehtävien lisäksi huolehtia varaston täydennyksestä, takuuvaihtojen toimivuudesta, sekä pitää yhteyttä tavarantoimittajiin. Lähimpänä esimiehenäsi toimii liikkeen myymäläpäällikkö.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan IT-alan sydämessä. Kevyt, nuorekas ja joustava organisaatiomme antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi. Yrityksemme kasvaessa sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi kohti uusia haasteita. Työssäsi saat olla jatkuvasti tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Jokainen työpäivä on varmasti erilainen.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen timo.haapavuori@micromagic.fi 23.10.2011 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Liitäthän hakemukseen palkkatoivomuksen, kopiot todistuksistasi, sekä CV:n.