Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

27.12.2005

Micro Magic Oy:n palkintomatka idols finaaliin

Viimeisin, muttei kuitenkaan vähäisin, Micro Magicin Porin liiikkeen avauspäivän arvontojen palkinnoista toteutettiin viime sunnuntaina. Matka Idols-finaaliin. Pieni ryhmä porilaisia lähti matkaan Porin linja-autoasemalta. Minibussin sekä kuskin palvelukset otettiin tutuksi ja turvalliseksi huomatusta Kaari-Matkat yritykseltä.

Upeiden talvisten maisemien saattelemana matka Porista Helsingin Pasilaan taittui mukavasti. Idols-finaali pidettiin VR:n konepajalla, jonne olikin kertynyt jo ennen meitä runsas väkijoukko. Onneksi kuitenkin oltiin hyvissä ajoin, koska väkeä konserttin oli tulossa yhteensä n. 1000. Matkaväsymys katosi viimeistään siinä vaiheessa, kun ulkona piti odottaa sisäänpääsyä -14 asteen pakkasessa n. puolituntia. Onneksi sisällä kuitenkin oli spottivalojen loisteessa lämmin ja hyvä tunnelma.

Konsertti-tila yllätti pienuudellaan. Mutta sillä tavallahan sitä luodaan intiimi tunnelma. Yleisö istuu tiiviisti toistensa vieressä, jolloin fiilis pysyy korkealla. Ja tietysti näyttää hyvältä myös tv:ssä. Tottakai paikanpäällä olevalla yleisöllä oli suuri rooli siinä, miltä konsertti näyttää tv:ssä. Paljon lyötiin käsiä yhteen ja huudettiin ja heiluttiin.

Ennen varsinaista h-hetkeä, kävi lavalla yleisöä viihdyttämässä Marco Bjurström, joka veti mm. pienimuotoista väliaikajumppaa. Myös Heikki Paasonen ja Ellen Jokikunnas kävivät moikkaamassa tuhatpäistä yleisöä, tuttuun tapaan piikittelemällä toisiaan.

Tunnelma kohosi kattoon, kun lavalle astelivat illan päätähdet, ensin Ilkka ja sitten Katri, jotka aloittivat oman urakkansa kohti Idols-tähteyttä. Se pitää kyllä sanoa, että molempien laulu kuulostaa livenä ihan mielettömän paljon paremmalta, kuin tv:stä kuunneltuna. Molemmat, sekä Ilkka ja Katri, lauloivat todella upeasti ja voittajahan varmistui sitten lopulta vain 10% äänierolla. Ja kaikkihan sen jo tietää, kuka voitti...