Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

02.11.2011

Micro Magic osallistui Citrix Summitiin Barcelonassa

Micro Magic osallistui lokakuun lopussa järjestettyyn Citrix Summit tilaisuuteen Barcelonassa. Micro Magicia Barcelonassa edustivat toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja tekninen asiantuntija Matti Väisänen. Micro Magic on ollut pitkään Citrixin kumppani ja nyt koettu Summit oli jälleen kerran erinomainen tilaisuus kuulla ensimmäisenä uusista teknologioista ja trendeistä, sekä tietenkin verkostoitua toisten ihmisten kanssa.

Citrix Summitista mieleen painuivat ainakin Web Interfacen korvaaminen tilaisuudessa julkistetulla Cloud Gateway tuotteella. Cloud Gateway lisää palveluun Web Interfaceen verrattuna kertakirjautumismekanismin, joka mahdollistaa useiden eri salasanojen kanssa painivalle mahdollisuuden saada kaikki tarvitsemansa palvelut yhden salasanan taakse. Cloud Gateway nostaa palvelun käytettävyyden myös aivan uudelle tasolle aikaisempaan verrattuna.

Citrixin ostama ShareFile niminen yritys ja t√§m√§n tuoteportfolion lis√§√§minen Micro Magicin palveluvalikoimaan asettaa my√∂s suuria odotuksia, sill√§ juuri ShareFilen kaltaista palvelua pk-yritykset ovat Micro Magicilt√§ kysyneet varsin paljon. Kyseess√§ on ‚ÄĚpilvess√§‚ÄĚ toimiva verkkolevy, johon yritys voi tallentaa omia tiedostojaan suoraan omalta tietokoneelta ja tiedostot on haluttaessa luettavissa mist√§ tahansa internet selaimen avulla.

Termillä Follow Me Data lanseerattu ja lähiaikoina julkaistava laajennus Citrix palveluihin mahdollistaa kauan odotetun tiedostojen vaivattoman käytön samaan tapaan kaikkialta ajasta ja päätelaitteesta riippumatta kuin ohjelmien käyttöön Citrix ratkaisuissa on totuttu jo kauan aikaa sitten. Kaikki nämä ja monet muut uudet tekniikat tulevat olemaan saatavissa jatkossa Micro Magicin kautta. Olemassa olevat asiakkaamme pääsevät nauttimaan monista uusista ominaisuuksista automaattisesti välittömästi kun saamme uudet tekniikat otettua käyttöön palveluissamme.