Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

13.11.2011

Micro Magic oli näyttävästi mukana DigiExpossa

Micro Magic oli jo kolmatta kertaa mukana Helsingissä järjestetyssä viihde-elektroniikan suurtapahtuma DigiExpossa. Micro Magicin osastolla oli mukana myös Brother sekä F-Secure. Tapahtumassa Micro Magicin pääteemana oli siis Brotherin tulostin- ja monitoimilaitteet sekä F-Securen tietoturvapaketit.

Micro Magicin osastolla oli myös F-Securen lätkäpeli, joka veti jatkuvasti innostuneita lätkäpelureita jonoksi asti. Tavoitteena oli saada lauottua kaksi palloa neljästä maaliin, jolla palkinnoksi sai 15 euron lahjakortin Filmtowniin. Monet lätkätaiturit tehtävässä onnistuivatkin, ja hymy oli herkässä.

Micro Magicin tarjoustuotteet liikkuivat vauhdikkaaseen tahtiin, kun messuvieraat hyödynsivät todella alas poljettuja hintoja. Monitoimilaitteita ja F-Securen pakettituotteita lähti tyytyväisten asiakkaiden matkaan runsain mitoin. Suosituin tulostinmalli, langattomalla WLAN-liitännällä varustettu monitoimilaite myytiin loppuun jo toisena messupäivänä. Onneksi kuitenkin muita tulostinmalleja riitti, joten kaikki innokkaat saivat mukaansa huippulaitteen huippuedulliseen hintaan.

Micro Magic kiittää suuresti kaikkia messuilla vierailleita ja erityisesti Micro Magicin messuosastolla piipahtaneita. Toivotamme kaikille oikein mukavaa syksyn jatkoa ja lähenevän joulun odotusta.