Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

15.01.2012

Tili- ja Veropäivät 2012 Finlandia-talossa 23.-24.1.2012

Helsingin Finlandia-talossa järjestetään jälleen taloushallinnon ammattilaisille suunnattu tapahtuma, Tili- ja Veropäivät 2012. Tapahtuma on kaksipäiväinen ja se toteutetaan tammikuun lopussa, 23.-24.1.2012.

Tapahtumassa kuullaan lukuisia ajankohtaisia luentoja mielenkiintoisista aiheista. Luvassa mm. Raimo Sailaksen luento "Maailman ja Euroopan taloustilanne ja siihen liittyvät haasteet Suomelle", sekä Kirsi Parnilan luento "Suhdanteisiin liittyvät henkilöstö- ja palkkahallintokysymykset".

Tili- ja Veropäivien Tietotorilla voit tutustua taloushallinnon vahvoihin yhteistyökumppaneihin. Mukana on jälleen myös Micro Magic joka tarjoaa uskomattoman laajan palveluvalikoiman juuri taloushallinon ammattilaisille. Micro Magic omaa todella vahvan osaamisen ja pitkäaikaisen kokemuksen erilaisita toimintaympäristöistä.

Micro Magic on toteuttanut lukuisille tilitoimistoille IT-ratkaisuja ympäri Suomea. Erilaisia ohjelmistojen hosting-palveluita Micro Magic on tarjonnut jo yli kymmenen vuoden ajan. Virtuaalityöpöytäratkaisut yleistyvät tilitoimistomaailmassa vauhdilla, ja näissä palveluissa Micro Magic on ehdottomasti yksi Suomen vahvimmista palvelukumppaneista. Tarjoamme myös perinteiset IT-ympäristöjen ylläpitopalvelut, sähköpostiratkaisut sekä paljon muuta.

Lue Tili- ja Veropäivien ohjelma sekä katso ketä ammattilaisia on mukana tämän vuoden Tietotorilla

Tututstu Micro Magicin tilitoimistoille suunnattuun palveluvalikoimaan ja katso millaisia ratkaisuja muut alan ammattilaiset käyttävät