Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

17.01.2006

Micro Magic'n "pikkujoulut"

Kiireisen joulukuun vuoksi Micro Magic'n henkilökunta ei ennen joulua ennättänyt viettämään lainkaan pikkujouluja, joten ne siirtyivät tällä kertaa näin tammikuun puolelle. Lauantaiaamuna 15.1. oli Ikaalisten pojilla aikainen startti klo. 6.00. Matka suuntasi ensin Poriin, mistä noudettiin lisää väkeä, ja seuraavaksi Nummelan kautta Helsinkiin. Perinteisesti toimitusjohtaja säilytti salaisuutena mitä tulossa oli. Aluksi matka suuntasi Helsinki-Vantaan lentokentälle, jossa arvuuteltiin matkan määränpäätä. Lopulta askel suuntasi Tukholmaan matkalla olevaan lentokoneeseen. Määränpäässä olikin sitten tiedossa viiden tunnin maratonpalaveri, jossa pureuduttiin moniin yrityksen asioihin, tietenkin tavoitteena jatkossa palvella entistä paremmin niin nykyisiä kuin uusiakin asiakkaita. Palaverin jälkeen nälkäiset miehet pääsivät syömään tuhdin illallisen. Ruokailun jälkeen tutustuttiin Tukholman yöelämään. Osalla ruotsin kieli sujui paremmin ja osalla hieman vapaammin soveltaen.

Seuraavana päivänä aamiaisen jälkeen tutustuttiin ruotsin "eduskuntataloon". Siellä saimme tunnin mittaisen opastetun kierroksen, luonnollisesti maan virallisella kielellä. Seuraava kohde oli kuninkaanlinna, mutta valitettavasti Madde ei päästänyt kiertokäynnille, joten jouduimme tyytymään linnan yhteydessä olevaan museoon.

Jälleen olikin ruokailun aika, jonka jälkeen oli otettava taas suunta kohti lentokenttää ja kotimaata.

Kokonaisuutena matka oli erittäin antoisa, ei pelkästään rentoutumisen, vaan myös erittäin tuloksekkaan ja rakentavan palaverin myötä. Uskommekin, että tästä uutta intoa saaneina, olemme valmiita palvelemaan Teitä jälleen pikkuisen paremmin.