Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

25.01.2012

Tili- ja Veropäivät 2012 keräsi suuren osallistujajoukon

Micro Magic oli jälleen mukana Helsingin Finlandia-talolla tammikuun lopussa järjestetyillä Tili- ja Veropäivillä. Tapahtumassa oli mukana noin 1400 taloushallinnon alan ammattilaista. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana kuultiin monia ajankohtaisia luentoja mm. taloushallinnosta ja verotuksesta.

Tapahtuman väliajoilla vierailijat saivat tutustua Tietotorilla mukana olleisiin yrityksiin ja yhteistyökumppaneihin. Mukana Micro Magicin lisäksi oli muun muassa ohjelmistotaloja ja vakuutusyhtiöitä.

Tietotorilla Micro Magic esitteli ensisijaisesti pilvipalveluita ja erilaisia virtualisointiratkaisuja. Monilla tilitoimistoilla talouhallinto-ohjelmisto on asennettuna omille työasemille tai palvelimille. Tälle ratkaisulle Micro Magic tarjoaa erittäin varteenotettavan ratkaisun pilvipalveluna. Ohjelmisto voidaan sijoittaa Micro Magicin palvelinkeskukseen, josta asiakas voi käyttää ohjelmistoa verkon yli. Pilvipalvelu vapauttaa käyttäjän mm. varmistusten ja päivitysten hoitamisesta ja myös paikka- ja laiteriippuvuus katoaa, kun asiakkaalla on pääsy ohjelmistoon käytännössä mistä ja milloin vain.

Micro Magic on toteuttanut tällaisia ASP- ja SaaS -pilvipalveluratkaisuja lukuisille taloushallinto-ohjelmille. Muutamina esimerkkeinä mainittakoon Aditron Tikon, Visman Econet ja Nova sekä Atsoftin Asteri.

Vielä kokonaisvaltaisempaa ulkoistusta ja IT:n helppokäyttöisyyttä hakevalle Micro Magic tarjoaa MagicDesk-virtuaalityöpöytäpalvelun. Näissä IT:n ulkoistusratkaisuissa Micro Magic on ehdoton edelläkävijä Suomessa.

Tutustu Micro Magicin tilitoimistoille suunnattuun palveluvalikoimaan ja katso millaisia ratkaisuja muut alan ammattilaiset käyttävät