Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

04.02.2012

Varaudu talvimyräköihin ja lumen aiheuttamiin sähkökatkoihin

Viime aikoina kovat talvimyrskyt ovat osoittaneet kuinka tärkeää on tarjota katkeamatonta sähkön syöttöä eri laitteille!

Edelleen on mahdollista, että satava lumi ja myrskyt aiheuttavat sähkökatkoja ja näin keskeyttävät yritysten ja kotitalouksien normaalin toiminnan.

Ongelmaan tarjoamme ratkaisuksi Eatonin UPSeja! Eatonin Online UPSit sopivat hyvin yritysten kriittisiin ympäristöihin kun taas Eaton Protection Station ja 5110- sarja UPSit hyvin kotitalouksien ja pientoimistojen laitteiden suojaksi.

UPSien valintaan vaikuttavat monet tekijät. Keskeisimmät näistä ovat esimerkiksi haluttu suojaustaso, vaadittu varakäyntiaika (minuuttia) ja tehon tarve (VA).

Yrityksille

Eaton 9130-sarja on tarkoitettu yritysten kriittisimpien järjestelmien suojaamiseen. Sarja suojaa kaikilta sähköhäiriöiltä (suojaustaso 9). 9130-sarjan laitteita löytyy 700-6000 VA:n teholuokista niin räkki- kuin tornimallisina. Lisäksi laitteiden ominaisuuksiin kuluu 95% hyötysuhde (energiansäästömoodissa), joka tarkoittaa sähkö- ja jäähdytyskustannuksissa selvää säästöä.

Kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme ja katsotaan juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin oikeat tuotteet ja ratkaisut.