Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

18.02.2012

Micro Magic mukana ICTexpo Helsinki 2012 -messuilla

Suomen monipuolisin ja kattavin IT-tapahtuma

Kaksi intensiivistä tapahtumapäivää täyttävät Helsingin Messukeskuksen jälleen 18.-19. huhtikuuta 2012 kun ICTexpo Helsinki 2012 avaa ovensa tuhansille kävijöille. Tarjolla on monipuolinen katsaus alan nykyhetkeen ja tulevaisuuteen sekä kattava tarjonta alan toimijoiden tuotteita ja palveluita. ICTexpo Helsinki 2012 koostuu viidestä kohdennetusta osa-alueesta, jotka ovat kaikki helposti saman katon alla. Viisi osa-aluetta helpottavat navigointia tapahtumassa ja yrityksellesi tärkeiden toimijoiden löytämistä.

Tule tutustumaan Micro Magicin yrityspalveluihin

Micro Magic on mukana tapahtumassa esittelemässä yritysratkaisuja, joista löytyykin ratkaisuja hyvin laajasti erilaisten yritysten tarpeisiin. Erilaiset pilvipalvelut ja virtualisointipalvelut ovat Micro Magicin vahvaa osaamisaluetta. MagicDesk-virtuaalityöpöytä kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. MagicDesk vapauttaa yrityksen voimavarat ydinliiketoiminnan kehittämiseen, kun yrityksen koko ICT-ympäristön hallinnointi on Micro Magicin vastuulla.

Hosted Exchange 2010:een pohjautuva MagicMail on myös kerännyt runsaasti kehuja. Palveluun intergoitu Defencen roskapostisuodatus takaa, että spämmiviestit eivät tuki sähköposteja.

Tutustu Micro Magicin yritysratkaisuihin

Seminaarilavoilla huippuluentoja

Tapahtumassa on neljä seminaarilavaa, joilla kuulet lukuisia huippulentoja veloituksetta. Mukana luennoimassa on myös Micro Magicin toimitusjohtaja Timo Haapavuori. Luennon aiheena on "Voiko henkilökohtainen työpöytäsi seurata sinua minne vain?".

Tsekkaa ICTexpon sivuilta seminaariohjelmat

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen etukäteen.

Rekisteröidy veloituksetta

Klikkaa itsesi osallistujaksi ICTexpo Helsinki 2012 tapahtumaan, niin pysyt ajan tasalla tapahtumaan liittyvistä tiedotteista. Voit myös merkitä itsesi "ehkä"-osallistujaksi, jolloin saat myös ajankohtaisia tietoja tilaisuudesta omaan Facebookiisi.

Seuraa tapahtuman tarjontaa