Tarkista IP-osoitteesi MagicDesk ja MagicHotel Uusi MagicMail Micro Magic etätuki
Myymalat pieni

27.02.2012

Micro Magic pikkujouluili Kööpenhaminassa

Kuten monet teistä ovat ehkä vuosien varrella huomanneet, Micro Magicillä on tapana viettää pikkujouluja hieman erikoisena ajankohtana. Tällä kertaa tonttuiltiin helmikuun lopussa. Koko henkilökunnalle tarkoitettu virkistysmatka suuntasi tänä vuonna Tanskaan ja Kööpenhaminaan.

Matkaan lähdettiin kymmenen miehen voimin. Muutamat yrityksen työntekijät olivat estyneitä, mutta siitä huolimatta tämä kymmenen hengen porukka on isoin, joka näissä pirskeissä tähän asti on ollut liikenteessä. Matkaan lähdettiin perjantaina loppupäivästä.

Totuttuun tapaan matkan määränpää oli salaista tietoa viimeiseen saakka. Suunta vei joukkion ensin Helsinki-Vantaan lentokentälle, jossa kohdepaikka Kööpenhamina sitten selvisi. Lento sujui pienestä tuulesta ja vauhdikkaasta laskusta huolimatta oikein mallikkaasti.

Lauantaina oli aamiaisen jälkeen vuorossa matkan virallinen osuus. Kun kovin harvoin näin isoa joukkoa yrityksen miehistöä saadaan samaan aikaan samaan paikkaan, niin asiaa riitti jälleen moneksi toviksi. Palaverin aikana käytiin läpi mennyttä vuotta ja suunnattiin katsetta tulevaan. Kuuden tunnin aikana esiin nousi monia tärkeitä asioita ja uskomme, että näillä eväillä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jälleen jotain uutta ja parempaa.

Palaverin ja pienen huilaustauon jälkeen suunnattiin illalliselle paikalliseen pieneen panimoravintolaan. Tarjolla oli maukas viiden ruokalajin illallinen ja kyytipoikana tottakai viisi erilaista talon omaa olutta. Ruokailun jälkeen osa porukasta jatkoi vielä paikallisessa yöelämässä.

Sunnuntaiaamuna aamiaisen jälkeen lähdettiinkin sitten tutustumaan hieman kaupunkiin. Kolmen tunnin opastetun kierroksen aikana nähtiin ja kuultiin paljon Kööpenhaminasta. Kierroksen jälkeen lounastettiin ja sitten matka jatkui tutustumisella Carlsbergin toimintaan. Tehdasalueella nähtiin miten oluen valmistus on muuttunut vuosien ja vuosisatojen saatossa. Ja tottakai lopuksi hieman maisteltiin Carlsbergin erilaisia oluita.

Sitten alkoikin olla aika suunnata kotimatkalle. Suomen kamaralle ehdittiin sunnuntai-iltana kello 11 aikaan. Matka keräsi osallistujilta paljon kehuja ja uskomme, että vaikka matkan jälkeen monella vähän väsymys painoikin, niin miehistömme sai kuitenkin taas paljon uutta virtaa alkaneen vuoden toimintaan.